Trent blir neppe klar før etter landslagspausen

– Det ser ikke bra ut med tanke på City-kampen, sier Jürgen Klopp om Trent Alexander-Arnold.

28. sep 2021 kl 20.29Jens Bessesen

Mandag kveld kom nyheten om at Trent Alexander-Arnold var igjen på Merseyside da resten av troppen satte seg på flyet til Portugal. 22-åringen deltok på den åpne treningen på formiddagen, men måtte gi seg grunnet skade.

James Milner vikarierer på høyrebacken i Champions League-kampen, og det kan se ut til at veteranen må gjøre seg klar for å spille også mot sin tidligere klubb Manchester City. 

Liverpool FC har bekreftet at det dreier seg om et lyskeproblem for Trent, og før kampen mot Porto sier Jürgen Klopp at også Manchester City-kampen på søndag kan se ut til å ryke. I så fall vil ikke Alexander-Arnold spille før etter landslagspausen.

– Dessverre måtte han gi seg tidlig. Det så ikke alvorlig ut, men det var det. Han er definitivt ute i dag, og det ser ikke bra ut med tanke på City-kampen heller, sier Klopp.

Klopp sier videre at det dreier seg om en stram muskel.

Neco Williams er en annen kandidat til å vikariere for Alexander-Arnold søndag. Sammen med Naby Keita er han tilbake i troppen tirsdag. Joe Gomez kan også være aktuell for høyrebackplassen mot de regjerende mesterne.

Etter storseieren mot Porto sier Klopp at Trent neppe blir klar til å representere England i landskampene neste uke.