– Det var et veldig vanskelig år

Sadio Mané håper 2022 blir bedre enn 2021.

– Det var et veldig vanskelig år både for meg og laget. Spesielt forrige sesong. Heldigvis nådde vi målet om topp fire, men vi håper 2022 blir annerledes og et år med mye suksess for Liverpool, sier Sadio Mané til Premier League Productions, gjengitt av liverpoolfc.com.

Mané har tidligere omtalt 2020/21-sesongen som den verste i hans karriere, og 2021 ble ikke hans beste år på fotballbanen. Et av de beste minnene fra sesongen kom i 2020, da Liverpool slo Chelsea på bortebane.

Forrige gang Liverpool gjestet Stamford Bridge, i starten av forrige sesong, ble nemlig Mané kampens store spiller da han scoret begge målene i 2-0-seieren til de røde. 

– Jeg har gode minner fra i fjor, men jeg liker å spille mot ethvert lag. Så lenge jeg er frisk og rask er jeg glad og takknemlig, og da nyter jeg å spille. Dette er en kamp man ser frem til, og forhåpentligvis tar vi alle tre poengene, sier senegaleseren i forkant av søndagens oppgjør.

Vil slå tilbake

– Vi vet at det er en vanskelig kamp, men vi har jo vist før at vi kan vinne storkampene også. Vi går til kampen med optimisme og vil selvsagt gå for seieren, sier Sadio Mané .

Mané hadde i likhet med resten av angrepsrekka en svak dag på jobben da Liverpool tapte sin siste kamp i 2021. 

– Det var åpenbart ikke en god kveld for oss. Det hadde vært tre viktige poeng, men slik ble det ikke. Da må man bare akseptere det og se fremover, sier han og legger til at tapet kan ha ødelagt for noe av tittelhåpet. 

– Det er viktig å vinne slike kamper når man kjemper om tittelen. Hvis man ikke gjør det blir det komplisert. Samtidig er det for tidlig for å snakke om at noen har tapt tittelen. Vi vet at City er et stykke foran, men alt kan skje og vi vil kjempe til siste slutt, sier Mané, som reiser til Kamerun for å spille Afrikamesterskapet etter søndagens kamp.