Etter en drøy times spill i kampen mellom Egypt og Sudan holdt både Egypt- og Liverpool-fansen pusten

Mohamed Salah ble taklet stygt, og lå en stund på gresset og vred seg i smerte.

Egypt vant oppskriftsmessig 1-0 over Sudan i sin siste kamp i gruppespillet i Afrikamesterskapet, og ble dermed nummer to i gruppe D. Scoringen kom ti minutter før pause.

Egypt skal nå møte nummer en i gruppe E i åttendedelsfinalen onsdag 26. januar. Salah og Egypt må vente til i morgen for å finne ut hvem motstanderen blir. For øyeblikket er det Elfenbenskysten som leder gruppe E, foran Ekvatorial-Guinea.

Kampuret hadde akkurat passert timen spilt da Mohamed Salah var nær ved å øke Egypts ledelse til 2-0, men det lave skuddet ble reddet av Sudans keeper.

Bare noen sekunder senere gikk en Sudan-spiller inn i en takling på Salah med strak fot og satte knottene i ankelregionen til Liverpool-spissen. Salah gikk i bakken, og vred seg i smerte. Han var tydelig forbannet over taklingen, men kom seg heldigvis på beina igjen, og kunne fortsette kampen.

Bare noen få minutter senere serverte Salah en nydelig pasning til en lagkamerat inne i feltet, men avslutningen fra godt hold gikk like over, i en situasjon der prestasjonen til Salah strengt tatt burde ha blitt belønnet med en målgivende.