Keeperhelten aner ikke om han får spille finalen

Caoimhin Kelleher forteller om den viktige redningen som forandret semifinalen på Emirates, og filosoferer over muligheten for å få spille finalen.

Liverpool er i finalen i ligacupen for første gang på seks år, og kan i tillegg til Trent Alexander-Arnold og Diogo Jota også takke keeper Caoimhin Kelleher for det.

Hans fantastiske redning, der han såvidt fikk fistet Alexandre Lacazettes gode frispark i tverrliggeren etter bare seks minutters spill, ble på mange måter vendepunktet i kampen. 

– Jeg er selvsagt veldig glad for redninger som holder laget inne i kampen, og gir oss en sjanse. Den redningen kom på et viktig tidspunkt, på stillingen 0-0, og Jots scoret for oss ikke så lenge etter. Jeg var veldig glad for at jeg gjorde den redningen, sier Kelleher til Liverpoolfc.com.

– Jeg synes vi spilte veldig godt fotball i første omgang. Vi fikk den scoringen. Et flott mål av Jots. I andre omgang presset Arsenal oss litt mer, noe vi også trodde de kom til å gjøre, og vi forsvarte oss veldig bra når vi måtte det, og så gjorde Jots ett mål til, noe som avgjorde kampen til vår fordel.

– Jeg så på reaksjonen til Jots da han scoret at han trodde han hadde vært onside, for du kan se det på oppførselen til spillerne. Jeg tittet bort på benken, og de feiret også, så jeg ble glad.

Drømmer om finaleopptreden

Kelleher aner ikke om det blir han eller Alisson Becker som vokter Liverpool-buret i finalen mot Chelsea, men iren gleder seg uansett til Wembley-finalen.

– Vi har en god følelse, og alle i garderoben var i skyene. Dette var et godt resultat. Å vinne 2-0 på Emirates gir deg et løft, og nå ser vi frem til Wembley-finalen. En finale er en finale. Vi gleder oss. 

– Denne klubben ønsker selvsagt å vinne trofeer, og dette er en sjanse til å vinne et nytt trofé. Vi vil reise til Wembley og gi alt, og forhåpentligvis vinner vi finalen.

På spørsmål om han tror han får starte finalen, svarer Kelleher som følger:

– Forhåpentligvis, men vi får se. Det er fortsatt noen uker til finalen, så jeg skal fortsette å trene hardt og se hva som skjer. Så får vi se om jeg blir foretrukket.