Keita ble kåret til banens beste for andre kamp på rad

Det endte målløst i duellen med Sadio Mané.

Det endte målløst i duellen mellom Naby Keita og Sadio Mané på fredag. Resultatet er bra for de begge, og mye skal til for at det ikke blir avansement til sluttspillet for både Guinea og Senegal.

Senegal var favoritter før kampen, men klarte ikke å få ballen i mål. I åpningskampen på mandag måtte det et straffespark i det 97. minutt til for at Mané og co fikk alle poengene.

– Jeg må innrømme at jeg ønsket å vinne denne kampen. Senegal var favoritter i gruppen vår, men vi kom til denne kampen med ønske om å vinne og kvalifisere oss. Dessverre gikk det ikke, sier Keita Canal+ ifølge Foot224 i hjemlandet

Naby Keita ble kåret til banens beste spiller etter kampen. Det ble han også i åpningskampen, så han står nå med to av to på den fronten.

– Det viktigste for meg i dag er at vi tok oss videre. Dersom jeg er banens beste, er det takket være lagkameratene mine. Det er de som lar meg prestere på banen. Sammen skal vi kjempe for å gjøre landet vårt stolte av oss, sa Keita videre.

Han fikk også spørsmål om Mané.

– Sadio er som en storebror for meg. En veldig stor spiller, men han trenger støtte, sa han.

Ligger godt an

I den andre kampen i gruppe B, vant Malawi 2-1 over Zimbabwe. De to beste fra hver gruppe går videre, i tillegg til de fire beste av seks treere.

Tirsdag spilles de to siste kampene i gruppespillet.

17.00: Guinea - Zimbabwe (Viaplay)

17.00: Senegal - Malawi (V Sport 3)

Status i gruppe B

Pos.LagSeireUavgjortTapMålforskjellPoeng
1Guinea1101-04
2Senegal1101-04
3Malawi1013-23
4Zimbabwe0021-30