Premier League-klubb har forhørt seg om Minamino, og italiensk klubb er ute etter Origi

Januarvinduet stenger på mandag – og flere røde tiltrekker seg interesse.

Liverpool har mottatt forespørsler fra Leeds og Monaco om Takumi Minamino.

De røde har avvist at den japanske landslagsspilleren er tilgjengelig. Det rapporterer Carl Markham i Press Association.

Markham er en av journalistene som har god innsikt i hva som skjer i klubben. I januar i fjor ble Minamino lånt ut på overgangsvinduets siste dag, og endte da opp i Southampton, etter at de først hadde henvendt seg om Neco Williams.

Klubb følger Origi

Newcastle skal ha vist interesse for Atalantas angriper Duvan Zapata – og det gjør at Serie A-klubben Atalanta følger med på situasjonen til Divock Origi, melder samme mann.

Origi har en kontrakt som går ut til sommeren, men den blir automatisk forlenget dersom han spiller et visst antall kamper for klubben denne sesongen. I perioden med Mohamed Salah og Sadio Mané bortreist har han dessverre vært plaget av et kneproblem, og han har snart være ute i to måneder.

Tidlig i vinduet ble Origi linket til Newcastle, og Liverpool avviste at belgieren skulle være tilgjengelig for en sum under 10 millioner pund. Det må et høyere bud for at de røde slipper 26-åringen.