Liverpool har lånt ut keeper til lag på nivå 7

Akademikeeperen Liam Hughes får prøve seg på seniornivå resten av sesongen.

Akademikeeper Liam Hughes har sluttet seg til Stalybridge Celtic i Northern Premier League Premier Division på lån ut sesongen.

Det er med andre ord snakk om spill på nivå sju i engelsk fotball. Stalybridge Celtic ligger på 15. plass i divisjonen for øyeblikket.

– Vi har hatt problemer på keeperplassen hele sesongen, med spillere som har kommet og gått. Jeg håper virkelig at Liam kan spille ut sesongen for oss. Jeg har stor respekt for at han kommer fra en klubb som Liverpool. Vi håper å bygge et godt samarbeid med dem, sier Celtic-manager Simon Haworth til Stalybridge Celtics offisielle nettside.

20-åringen har vært å finne på benken for Liverpools førstelag to ganger. Senest i Premier League-kampen mot Sheffield United forrige sesong, da Alisson Becker var uaktuell på grunn av farens dødsfall, samtidig som det var skadekrise i keepertroppen.

Hughes spiller for Nord Irlands U21-landslag, og har spilt for Liverpools U23-lag denne sesongen. Han kom til Liverpool fra Glasgow Celtic i 2018, og har også en fortid i Portadown og Dungannon Swifts i Irland.