– Synes laget leverte strålende med tanke på situasjonen vi er i

Pep Lijnders positiv etter uavgjort i toppkampen mot Chelsea.

– Det må ha vært en utrolig kamp å se for nøytrale tilskuere, sier Pep Lijnders til Sky Sports etter å ha sett Liverpool spille uavgjort mot Chelsea for andre gang denne sesongen. 

Assistentmanageren ledet laget i fraværet av koronasyke Jürgen Klopp, og så de røde gå opp i 2-0 før Chelsea utliknet før pause i en kamp der det var hjemmelaget som dominerte mye av banespillet. 

Lijnders mener det var mange faktorer som gjorde at det de røde leverte ute på banen var imponerende. 

– Jeg synes laget leverte strålende med tanke på situasjonen vi er i. Vi kunne ha kommet med mange unnskyldninger i dag, men guttene kjempet med alt de hadde, sier Lijnders.

Intenst

Lijnders konkluderer med at Liverpool aldri spiller en kjedelig kamp, men denne var blant de mer spennende. 

– Utrolig intensitet fra start fra begge lag. Vi skulle ønske vi hadde mer kontroll, men vi hadde også mange kontringer der kun siste pasning manglet. De scoret to utrolige mål. Man prøver alltid å organisere seg for å stoppe slikt, men målene var utrolige, sier han.

Han mener Liverpool viste karakter og en strålende innsats. 

– Vi går til hver kamp og ser på det som en finale. I hver kamp vi spiller er det innstillingen, sier han.

Før kampen kom han med en oppdatering på hvordan det går med Jürgen Klopp, som sitter hjemme i isolasjon. 

– Han viser milde symptomer. Jürgen er Jürgen, og han sprer positiv energi hvor enn han er, sier Lijnders, som etter kampen bekrefter at han skal lede laget også i torsdagens ligacupsemifinale mot Arsenal.