Motstridende rapporter om kontraktens lengde

Liverpool sender en delegasjon til Argentina i morgen for å fullføre overgangen til Luis Diaz, men er det en kontrakt på fire og et halvt år eller fem og et halvt år som ligger på bordet?

Den portugisiske journalisten Goncalo Lopes melder på Twitter at Liverpool sender en delegasjon til Argentina i morgen for å fullføre overgangen for Luis Diaz, etter at Liverpool og Porto ble enige om en overgangssum på 45 millioner euro pluss 15 millioner euro knyttet opp mot ulike klausuler. 

Lopes opplyser at Liverpool har tilbudt colombianeren en kontrakt på fire og et halvt år, med en årslønn på 5 millioner euro.

Kjendisagenten Jorge Mendes prøvde å få solgt Diaz til Tottenham, men det skal være agenten Antero Henrique som gjorde avtalen med Liverpool.

En annen portugisisk journalist, Pedro Sepulveda, melder at Luis Diaz sin ukelønn vil være på bare 56 000 pund i uken, og hevder at kontrakten vil strekke seg helt frem til 2027. Dette er med andre ord ett år lenger enn Lopes melder om. 

I Portugal opplyser man gjerne lønn etter skatt, og det kan være grunnen til at Sepulveda opererer med en såpass lav ukelønn.

Se Diaz i aksjon i kveld

Luis Diaz skal i kveld spille hjemmekamp mot Peru, før det colombianske landslaget setter seg på flyet og flyr til Argentina, der de skal møte Lionel Messi og co natt til onsdag.

Dersom Porto-spilleren får gult kort i kveldens landskamp vil han være suspendert mot Argentina, og det vil gjøre situasjonen mindre komplisert med tanke på å få fullført overgangen raskt, skriver den colombianske journalisten Pipe Sierra.

Det blir spennende å se hva som skjer – kampen har avspark kl. 22.00 i kveld, og vises både på V sport 2 og Viaplay i Norge.