Det siste om DiazOffisielt bud skal være mottatt – og gult kort i kveld kan få stor betydning

Liverpool og Porto skal være nær en avtale.

Det koker rundt Liverpool denne fredagen, etter meldingene om at de røde er i ferd med å gjøre et veldig spennende angrepskjøp.

Den 25 år gamle angriperen, som stort sett opererer på venstresiden i angrepet og trekker inn i banen, er på vei til Liverpool, etter at Tottenham tidligere denne uken la inn et bud. Det er en spiller de røde har fulgt lenge, men planen var i utgangspunktet at det var en handel som kunne vente til sommeren.

Porto har også satt ned prislappen, og det ble avgjørende.

Det siste er at «transferguru» Fabrizio Romano nå melder at Porto har mottatt et offisielt bud fra Liverpool. Budet skal være på 40 millioner euro, med 25 millioner euro knyttet til bonuser. Avtalen skal nå være i sluttfasen. 

Gult kort kan bli avgjørende

Sky Sports og Neil Jones i Goal.com har meldt at Liverpool sender deler av sitt medisinske apparat til Argentina, for å gjennomgå den medisinske sjekken.

Diaz skal i kveld spille hjemmekamp mot Peru, før det colombianske landslaget setter seg på flyet og flyr til Argentina, der de skal møte Lionel Messi og co natt til onsdag. En medisinsk sjekk må med andre gjennomføres i Sør-Amerika, for overgangsvinduet stenger ved midnatt mandag.

Noe som kan gjøre ting lettere, er dersom Porto-spilleren får gult kort i kveldens landskamp. Da vil han være suspendert mot Argentina, og det vil gjøre situasjonen mindre komplisert, skriver den colombianske journalisten Pipe Sierra. Det skal bli spennende å se hva som skjer – den kampen har avspark kl. 22.00 i kveld, og vises foreløpig kun på Viaplay i Norge.