Pressekonferanse:Krawietz håper Klopp kommer til å lede laget mot Shrewsbury

Peter Krawietz avslørte at Liverpool-manageren skal ta en koronatest i dag, for å se om han vil kunne lede laget i FA-cupens tredje runde.

Du kan se pressekonferansen som Peter Krawietz holdt lørdag i YouTube-vinduet under, eller lese vår tekstoppdatering under vinduet.

Pressekonferanse

Vil ikke fortelle hvor mange som er koronasmittet

Jeg kan ikke fortelle dere eksakt antall antall som er ute i morgen. Vi har et lag, vi kan spille, og vi vil prøve å vinne. Vi må fortsatt vente på noen testresultater.

Situasjonen er vanskelig. Vi har skader, vi har koronasmittede, vi har folk som er syke, og vi må vente på noen testresultater i dag. Flere spillere må ta tester før de kan slutte seg til troppen i dag. 

Om Klopp kommer til å lede laget

Jeg håper det. Han føler seg bra, men reglene er som de er, og han må ta en ny test.

Om transfervinduet i januar

Vi tar avgjørelser på lang sikt, og tar situasjonen med Afrikamesterskapet som den er. Dersom det blir nødvendig å bevege seg ut på transfermarkedet, er det opp til klubben å gjøre det.

Om Liverpool kommer til å benytte U18 og U23-spillere

Det er sannsynlig at vi kommer til å gjøre det, men det har vært koronatilfeller på akademiet også. Det er viktig at vi ønsker å spille en skikkelig fotballkamp, der vi følger vår plan.

Det har vært noen postive koronatester på U23-laget. Noen av dem er tilbake nå. Vi kan velge et lag som klarer å spille fotball på vår måte. Vi ønsker å spille en skikkelig kamp i morgen, der vi er kompakte, aggressive, og angriper ved å spille god fotball.

Om de siste dagene

Det har vært noen bisarre dager. Vi var i en vanskelig situasjon, der vi måtte stenge treningsfeltet. Vi ønsker å spille alle våre kamper, og forsøke åv inne, men det ble for vanskelig. Det har vært en travel uke, selv om jeg har vært hjemme!

Clarkson i troppen

Krawietz bekreftet at Leighton Clarkson vil være i troppen i morgen (uten å navngi ham), etter at han er tilbake fra låneoppholdet i Blackburn.

Matip tilbake i trening

Krawietz bekreftet at Joel Matip var tilbake i trening med Liverpool i går, og kan bli involvert mot Shrewsbury.

Han ønsket ikke å snakke om flere individuelle spillere.

Om Shrewsbury

Shrewsbury blir tøffe å møte, for de har et kvalitetslag. Et lag som spiller skikkelig fotball. De er raske, og ønsker å angripe. De har sterke spisser, og er kompakte defensivt. Et godt organisert lag. De vil ha sine mål. Vår situasjon er ikke ideell.