Bekreftet:Ranieri ble den åttende Premier League-manageren som mistet jobben denne sesongen

Watford står uten manager, igjen...

Det er snart ikke forsidestoff en gang, men Watford har igjen sparket managerne. Denne gang er det Claudio Ranieri som må, gå, etter tre måneder i jobben. Den offisielle bekreftelsen har nå kommet.

Italieneren tok over etter Xisco Munoz, som startet sesongen etter å ha ledet Watford til opprykk fra Championship, men fikk bare 12 kamper for klubben. Det ble to seire, én uavgjort og ni tap for manageren som tok Leicester til ligamesterskapet i 2015/16-sesongen.

Han er den åttende som mister jobben så langt denne sesongen. Disse har fått sparken:

Xisco Munoz - Watford - 3. oktober
Steve Bruce - Newcastle - 20. oktober
Nuno Espirito Santo - Tottenham - 1. november
Daniel Farke - Norwich - 6. november
Dean Smith - Aston Villa - 7. november
Ole Gunnar Solskjær - Manchester United - 21. november
Rafa Benítez - Everton - 16. januar
Claudio Ranieri - Watford - 16. januar

11 siden Klopp tok over Liverpool

Siden Jürgen Klopp tok over Liverpool i oktober 2015, har Pozzo-familien som eier «the Hornets» nå hatt 11 managere, og snart kommer nummer 12. Disse har hatt jobben:

Quique Sanchez Flores (to ganger!), Walter Mazzarri, Marco Silva, Javi Gracia, Hayden Mullins (midlertidig to ganger, to kamper to ganger…), Nigel Pearson, Vladimir Ivic, Xisco Munoz og Ranieri.

Watford er nummer 19 i Premier League.

Med Ranieri, så forsvinner kanskje også en mulig kjøper av Nathaniel Phillips. I forrige uke innrømmet Ranieri at Liverpools midtstopper er en spiller han liker. Phillips er som kjent tilgjengelig for salg denne måneden. Det er én uke til overgangsvinduet stenger.