Folkebørsen etter Liverpool - Brentford: Uenighet om hvem som var banens beste

Leserne hadde en litt annen oppfatning av hvem som var best enn det liverpool.no hadde.

Liverpool tok søndag sin første ligaseier på en måned da Brentford ble sendt hjem med 3-0 i sekken. Det ble en ekte lagseier for de røde, og spillerbørsen til liverpool.no bar preg av at mange spillere hadde levert jevngode prestasjoner. 

Folkebørsen viser at også leserne sier seg fornøyd med kampen, og ikke minst at det var en gedigen opptur fra torsdagens første semifinale mot Arsenal. 

To spillere ble belønnet med karakter 8 av liverpool.no - det var backene Trent Alexander-Arnold og Andy Robertson, som slo til med én målgivende pasning hver. For øvrig fikk to spillere karakter 7, mens to måtte nøye seg med en sekser. 

Leserne var enige i at det var to spillere som fortjente opp mot 8, men de var ikke helt enige med liverpool.no om hvem. Mens Trent fikk bestemannsprisen på vår børs, var det Fabinho som stakk av med prisen for folkets beste. Han fikk 7,8 på folkebørsen mot 7 på spillerbørsen. Trents åtter var det ikke enighet om - han falt ned til 6,89 på folkebørsen og er spilleren der det er størst sprik mellom karakterene. 

Midtstopper Joel Matip var den som fikk nest høyest snitt på folkebørsen, med 7,58. 

Spilleren det var mest enighet om på spillerbørs og folkebørs var Diogo Jota, og han var også den som fikk svakest karakter. Han fikk 6 på spillerbørsen og 5,88 på folkebørsen.

Hele spillerbørsen og folkebørsen ser du her: 

Alisson Becker

Folkebørsen 6,71 (1420 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 6

Lykkes ikke helt med langpasningene i dag. For det var den type kamp, der Alisson var mer involvert offensivt enn som redningsmann. Har ellers lite å gjøre, og ser ut til å ha bra kontroll på langskuddene som kommer.

Trent Alexander-Arnold

Folkebørsen 6,89 (1466 stemmer) Største sprik
Liverpool.nos vurdering 8 Liverpools beste

Tydelig revansjesugen etter den veldig svake kampen mot Arsenal. Veldig aktiv offensivt, med gode skuddforsøk og flere gode innlegg. Én helt håpløs pasning som ga Brentford deres mulighet før pause, men ellers spiller han en veldig god kamp. Har målgivende, og kunne fort hatt flere, for i dag kom det mange gode dødballer.

Joël Matip

Folkebørsen 7,58 (1445 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 7

Vanvittig viktig touch ti minutter før pause da Mbuemo spilte frem Toney. Det var en veldig stor sjanse. Brentfords største sjanser kom etter at Liverpool ga bort ballen på egen banehalvdel, og der var også Matip skyldig i det ene tilfellet. Ett strålende raid, der han danser seg forbi alle og kommer inn på 14 meter. For en scoring det hadde vært!

Virgil van Dijk

Folkebørsen 7,22 (1428 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 7

En enorm sjanse til å gi Liverpool ledelsen, men Fernandez kom seg tilbake og fikk reddet på streken. Har god kontroll på Ivan Toney, og har tydeligvis studert bildene fra forrige møte.

Andy Robertson

Folkebørsen 7,27 (1425 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 8

For et mål det hadde vært, dersom Firmino hadde fått ballen i mål ti minutter før pause etter at backene kombinerte. Robertson er som alltid villig og god offensivt. Fantastisk innlegg til 2-0-målet til Oxlade-Chamberlain.

Fabinho

Folkebørsen 7,8 (1432 stemmer) Folkets beste
Liverpool.nos vurdering 7

For en uke siden scoret han to mål etter dødball mot Shrewsbury, og nå skjedde det igjen! Scorer det viktige, viktige 1-0-målet, etter å ha stanget så lenge! Står på bakre stolpe og får headet ballen i mål.

Jordan Henderson

Folkebørsen 6,56 (1420 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 7

Langt bedre enn på torsdag. Liverpool dominerer i banespillet, og kapteinen er sentral. Gjør en bra kamp, og kombinasjonene med Alexander-Arnold sitter igjen.

Alex Oxlade-Chamberlain

Folkebørsen 6,32 (1432 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 7

Starter på høyresiden av angrepet, og det fungerer tidvis, og en forstår tankegangen med Ox sin fart. Får en kjempesjanse når Liverpool kontrer og kommer to mot én, men velger å banke ballen opp på Anfield Road End heller enn å spille Firmino. Scorer det vanvittig viktige 2-0-målet på en heading etter et strålende løp! Må dessverre ut med en ankelskade etter å ha tråkket over.

Diogo Jota

Folkebørsen 5,88 (1426 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 6

Kommer til en brukbar sjanse etter en dødball, der han igjen henger i lufta. Har en litt annerledes rolle nå uten Mané og Salah på banen, når han skal være mer involvert i banespillet og løpe med ball. Får vist hvor giftig han er når han plutselig banker ballen i stolpen etter litt klabb og babb. Kommer også alene med keeper, som gjør en feberredning. Blir tatt av banen etter 82 minutter.

Roberto Firmino

Folkebørsen 6,47 (1423 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 7

Kommer til noen muligheter, men timingen sitter ikke helt, og er blir akkurat for sent ute. Varierer fra å være upresis i det ene øyeblikket til å spille Jota nydelig frem alene med keeper i det neste. Er fantastisk når han vinner ballen på 3-0, og gir bort scoringen til bursdagsbarnet Minamino.

Curtis Jones

Folkebørsen 6,69 (1419 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 7

Før kampen trodde vi han skulle spille i angrepet, men han hadde en indreløperrolle. Er uredd og vil hele tiden ha ballen. Det kan se ut som samtalen med Klopp har hatt ønsket effekt. Får vist frem sine glimrende dribleferdigheter, og er en av få røde som prøver å drible av noen.

Takumi Minamino

Bursdagsbarnet kommer inn i det 74. minutt når Oxlade-Chamberlain må ut med skade. Får en skikkelig bursdagspresang av Firmino, og scorer kampens tredje mål!

James Milner

Kommer inn i det 78. minutt for Roberto Firmino.

Kaide Gordon

Kommer inn de siste åtte minuttene. Kommer alene med keeper, og er veldig nære å score sitt første Premier League-mål!