– Det ser ikke særlig bra ut for noen av dem

Liverpool fikk alvorlige skader på Luis Diaz og Trent Alexander-Arnold i 3-2-tapet for Arsenal.

Luis Diaz skal ha forlatt Emirates på krykker og en skinne rundt venstre kneet etter 3-2 tapet for Arsenal. Colombianeren ble skadet snaue ti minutte før pause, og måtte kaste inn håndkledet noen minutter senere. 

Heller ikke Trent Alexander-Arnold kom på banen igjen til andre omgang, etter å ha fått en kraftig vridning i høyre ankel da Martinelli stemplet ham midtveis i første omgang.

– Han er skadet dessverre, akkurat som Luis Diaz. Det ser ikke bra ut for noen av dem. Det var glasuren på kaka, sa en ironisk Jürgen Klopp da han fikk spørsmål om Trents tilstand av BBC etter kampslutt.

Klopp bekreftet at duoen må gjennom scans for å fastslå det hele og fulle skadeomfanget under sin pressekonferanse. 

– Vi måtte bytte ut Lucho før pause. Det er noe med kneet, og det er ikke bra. Han vil ha en scan, og da vil vi få vite mer. Jeg har ingen anelse om hvor alvorlig det er. På toppen av dette ser det ikke bra ut for Trents ankel heller.

– Han vred ankelen, og det ser ikke bra ut. Trent har aldri, i løpet av mine sju år her, gått av banen når han kunne ha spilt videre. Men han hadde for store smerter til å kunne fortsette. Ankelen hovnet opp umiddelbart, så vi får se hvor alvorlig det er.

SKADET: Trent Alexander-Arnold fikk en kraftig vridning i høyre ankel.

SKADET: Trent Alexander-Arnold fikk en kraftig vridning i høyre ankel.

– Det var et veldig billig straffespark

– Jeg synes vi fortjente uavgjort i dag, men fikk ikke noen poeng. Jeg så et lag med riktig innstilling, som kjempet skikkelig og spilte god fotball i første omgang. I andre omgang gjorde vi ikke det i like stor grad, fortsatte Liverpool-manageren.

– Arsenal gjør det veldig bra, og sett i lys av det synes jeg vi spilte en god kamp. Vi slapp inn tre mål, men det hadde ingenting med spillet å gjøre egentlig. Vi måtte vinne duellene i disse øyeblikkene. Disse situasjonene skulle ikke ha oppstått, men det skjedde.

– Vi skapte sjanser, og var virkelig farlige. Vi scoret målet vårt. Et vidunderlig mål. Men så slapp vi inn mål som det siste vi gjorde i første omgang. Vi gjorde selvsagt en feil, og de fikk kontre inn et mål. Vi gikk til pause vel vitende om at vi var inne i kampen, og ignorerte resultatet.

– Det var et par ting som gikk mot oss, men vi er ikke blinde. Vi så hva vi kunne ha gjort bedre i visse situasjoner. Men sett under ett spilte vi en god bortekamp mot et godt lag. Vi skapte store problemer for dem, men vi står her uten poeng.

– Jeg har sett det, og jeg synes ikke det er noe klart straffespark. Det er et veldig billig straffespark. Det er en situasjon som dommeren kunne ha sett på igjen. 

– Vi ønsket å fortsette å spille bra, men dessverre klarte vi ikke det. Vi utlignet, og det var en veldig åpen kamp da. Situasjonen der de fikk straffespark burde vi selvsagt ha klart å klarere tidligere.