Bruker VM-pausen til å lade batteriene i varmere strøk

20 Liverpool-spillere har nå ferie, og flere av dem har tatt turen til varmere strøk.

Liverpool har kun syv representanter i VM i Qatar, og de 20 spillerne i førstelagsstallen som ikke er med i mesterskapet har nå ferie frem til de røde skal på treningsleir i Dubai 5. desember. 

Hos de fleste spillerne har det så langt vært relativt stille på sosiale medier, men noen har lagt ut bilder som viser at de har valgt å tilbringe ferien i varmere strøk. 

Venter sitt fjerde barn

Roberto Firmino kom ikke med i Brasil sin VM-tropp, men på Instagram kunne han dele en nyhet som gjør at den skuffelsen neppe er noe han tenker på. Han har sammen med sin kone Larissa kunngjort at de venter sitt fjerde barn. De nyter for øyeblikket noen dager i sola på Maldivene. 

Thiago er en annen som har tatt med seg sin bedre halvdel, Julia Vigas, til varmere strøk. Natt til mandag var fikk de billetter på første rad av LeBron James da de så basketballkampen mellom Los Angeles Lakers og San Antonio Spurs. De har også lagt ut noen bilder av en tur i Malibu, og ekteparet var også innom Las Vegas før de ankom California.

Også Harvey Elliott er i USA, og det samme er Curtis Jones, som i forrige uke skrev under på en ny kontrakt med Liverpool FC. 

Kostas Tsimikas er en annen som ser ut til å kose seg i ferien. På sin Instagram-story har han lagt ut en video av at han er ute og kjører vannscooter, men hvor grekeren befinner seg er vanskelig å tyde. 

Calvin Ramsay, som fikk sin første landskamp for Skottland forrige uke, har tjuvstartet oppholdet i Dubai i påvente av at resten av troppen ankommer om to uker.

Mange har fri

Resten av troppen har ikke gitt noe lyd fra seg foreløpig, men det som er sikkert er at alle nå har fri. Caoimhin Kelleher og Andy Robertson spilte landskamper i forrige uke før de kunne ta seg ferie. 

Luis Diaz, Diogo Jota, Arhtur Melo, Joel Matip og Naby Keita må benytte anledningen til å komme seg i form igjen etter sine skader. Men Jota og Arthur rekker neppe å bli spilleklare igjen i løpet av VM-pausen. 

Det er sjelden vi får innsyn i hva spillere som Joel Matip, James Milner, Caoimhin Kelleher og Joe Gomez foretar seg på fritiden, men vi får håpe de også nyter ferien. Det samme gjør nok også Alex Oxlade-Chamberlain, Fabio Carvalho, Nat Phillips og Adrian, som er de øvrige spillerne som nå har fri.