«Klopp presser kraftig på»

Tysk journalist melder at Jude Bellingham står øverst på Jürgen Klopps ønskeliste, med Moises Caicedo som et alternativ.

Florian Plettenberg i tyske Sky Sport melder at Liverpool gjør alt de kan for å sikre seg Borussia Dortmunds midtbanespiller Jude Bellingham, og den tyske journalisten melder at Jürgen Klopp presser kraftig på for at en slik overgang skal bli en realitet.

Plettenberg hevder at den interne meldingen er at man skal gå for Bellingham først, og at Moises Caicedo er et alternativ.

Den velinformerte journalisten hevder også at Liverpool er en klubb som Bellingham har høyt på sin liste over mulige nye klubber, men han skriver at ingenting er avgjort ennå.

Plettenberg slår fast at Liverpool ikke er villige til å betale hva som helst for Bellingham, mens Dortmund forventer en overgangssum på et sted mellom 100 og 150 millioner euro.

Chelsea er også interesserte

Telegraph-journalist Matt Law har uttalt til podcasten London is Blue at Chelsea er villige til å grave dypt i lommeboka for å sikre seg Bellingham, men Law slo samtidig fast London-klubben ikke er favoritter til å signere den engelske landslagsspilleren.

Law opplyste at Chelsea akter å matche alle bud som kommer for Bellingham, men Telegraph-journalisten sa samtidig at overgangen ikke kommer til å bli avgjort kun av penger.