The Times:Liverpool forlenger avtalen med Jones

Curtis Jones vil signere en ny kontrakt med Liverpool i nær fremtid.

Velinformerte Paul Joyce i The Times melder at Curtis Jones vil signere en ny kontrakt med Liverpool, da midtbanespilleren er en kar som Jürgen Klopp har stor tro på.

Jones har vært i Liverpool siden han var U9-spiller, og hans nåværende kontrakt løper ut i 2025. Denne kontrakten vil nå bli erstattet av ny avtale med bedre vilkår.

21-åringen har slitt med et stressbrudd i høyre skinnlegg store deler av denne høsten, og har spilt bare sju kamper så langt denne sesongen. Jürgen Klopp har imidlertid klokkertro på scouseren, og Jones inngår derfor i tyskerens fremtidsplaner.

Tre midtbanespillere ser ut til å forlate klubben etter denne sesongen

Jones sine midtbanekollegaer Naby Keita og Alex Oxlade-Chamberlain vil begge stå uten kontrakt etter denne sesongen, og vil sannsynligvis forlate Liverpool. 36 år gamle James Milner er også på utgående kontrakt til sommeren. Liverpools prioritet i de kommende transfervinduene vil derfor være å styrke midtbanen. Med tre midtbanespillere på vei ut følte Klopp at det var viktig å ha Jones med på laget videre.

Jones er imidlertid ikke den eneste spilleren som Liverpool-ledelsen er i kontraktsforhandlinger med. Roberto Firmino har også en kontrakt som løper ut sommeren 2023. Spissen ble utelatt fra Brasils VM-tropp selv om han har gjort ni mål for Liverpool denne høsten. Hans gode form gjør at de røde ønsker å forlenge avtalen til brasilianeren.

Det er bare noen få dager siden Ben Doak signerte sin første profesjonelle kontrakt med Liverpool. 17-åringen signerte en tre årskontrakt etter at han fikk sin førstelagsdebut i forrige uke, og er dermed bundet til Anfield-klubben frem til 2026.

Den 19 år gamble midtbanespilleren Dominic Corness har også signert en ny kontrakt med Anfield-klubben.