Helt knust etter et nytt tilbakeslag

Paul Glatzel måtte ut med en ny hamstringskade da Tranmere Rovers slo Mansfield Town 3-2 i går kveld.

Den utlånte Liverpool-spilleren Paul Glatzel har fått et nytt tilbakeslag, etter at han ble skadet under spill for Tranmere Rovers fredag kveld.

Tidlig i annen omgang i kampen mot Mansfield Town fikk 21-åringen problemer. Glatzel var tilbake i startoppstillingen etter å ha gått glipp av de fire siste kampene med en hamstringskade, og nå må han belage seg på en ny periode på sidelinjen.

Glatzel var involvert i forspillet til en scoring rett etter pause, men like etterpå skar han grimaser og ble sittende på bakken. Ifølge Liverpool Echo dreier det seg om en ny hamstringskade, og stortalentet virket helt knust da han ble hjulpet av banen.

– Han var helt knust

Glatzel skjulte ansiktet sitt i drakten da han ble applaudert av banen av Tranmere-fansen, og gikk rett i garderoben.

Den unge Liverpool-spilleren har opplevd det ene tilbakeslaget etter det andre de siste årene, inkludert en langvarig korsbåndskade. Han har også gått glipp av kamper på grunn av koronasmitte denne sesongen.

– Jeg tror han har skadet hamstringen igjen. Han var helt knust, sa Tranmere-manager Micky Mellon etter 3-2 seieren.

– Han har vært veldig uheldig. Det er trist. Men han har kommet tilbake tidligere, og vil gjøre det igjen. Han er selvsagt svært skuffet. Forhåpentligvis kommer han tilbake så fort som mulig. 

Trass mange skader og begrenset med spilletid har Glatzel gjort seks mål og levert fem målgivende pasninger for Tranmere denne sesongen.