Krever at semifinalen flyttes til nordvest-England

Spirit of Shankly mener det er hodeløst å arrangere semifinalen mellom Liverpool og Manchester City på Wembley i påskehelgen, når alle togene står.

Istedet for å glede seg til turen til Wembley den 16. april, så lurer Liverpool-fansen og Manchester City-supporterne på hvordan de i det hele tatt skal komme seg til London i påskehelgen, når alle togene mellom nordvest-England og London står fordi det er utbedringsarbeid på toglinjen. 

I den andre semifinalen møtes Chelsea og Crystal Palace, og supporterunionen Spirit of Shankly påpeker at for de to London-klubbene er det fornuftig med en semifinale på Wembley, men for Liverpool og Manchester City er det ikke fornuftig i det hele tatt.

SOS med uttalelse

Nå krever supporterunionen at semifinalen flyttes fra Wembley til et stadion i nordvest, og har kommet med følgende uttalelse på sine nettsider:

«Fotballforbundet har uttalt at de søker å finne en løsning, og nevner supporterne to ganger, men har likevel ikke inkludert supporterne i samtalene omkring temaet. Vi ber begge klubbene, fotballforbundet og Wembley om å ta hensyn til fansen og revurdere hvor kampen skal spilles.»

«Det er mindre enn seks mil mellom City og Liverpool, og det er mange stadioner som er store nok til å arrangere en slik kamp i nærområdet.»

«Kamper av denne størrelse må planlegges godt, men det virker som det ikke er tenkt på hvordan supporterne skal komme seg til kampen. Det er flere måneder siden Network Rail offentliggjorde sine planer om arbeid på toglinjen. Hvorfor undersøkte ikke fotballforbundet dette før de la sine planer?»

«Vi oppfordrer de som bestemmer dette om å tenke seg om nok en gang, og flytte kampen til en annen arena.»