Skademarerittet fortsetter

Paul Glatzel ser ut til å miste resten av sesongen med skade.

På banen har Paul Glatzel tidvis vist hva han er god for på utlån i Tranmere fra Liverpool denne sesongen, det har blitt litt for lite spilletid og litt for mye tid på skade for den tyske 21-åringen. 

Fredag måtte Glatzel byttes ut etter 55 minutter da Tranmere slo Mansfield Town 3-2, og det ble bekreftet at han har fått en hamstringskade. 

Frilansjournalist Ant Stonelake, som følger Tranmere Rovers tett, skriver tirsdag kveld på Twitter at sesongen er over for Glatzel som følge av skaden. Angrepsspilleren får dermed ikke være med på sesonginnspurten der Tranmere, med Jay Spearing på laget, jakter opprykk til League One fra League Two. 

Tranmere-manager Micky Mellon uttalte nylig at Glatzel er knust etter å ha pådratt eg nok en skade. 

– Han er åpenbart veldig skuffet, men han vil få støtte fra oss, sa Mellon ifølge Rousing The Kop, og la til at unggutten har vist karakterstyrke ved tidligere skadeavbrekk. 

En skade i november førte til at han var ute i seks uker, før en ny skade i februar gjorde at det ble en ny måned på sidelinjen. I 2019 og 2020 mistet han 15 måneder med fotball som følge av en kneskade, og kort tid etter comebacket ble det et nytt opphold på sidelinjen. 

La oss håpe dette er siste gang Glatzel må på behandlingsbenken for en langtidsskade.