– Jeg ønsker å få tilbake den følelsen som vi hadde etter at vi vant Champions League

Mohamed Salah har snakket om hva han drømmer om denne våren.

Det er snart tre år siden Liverpool vant Champions League på Wanda Metropolitano i Madrid, da Tottenham ble slått 2-0. Det var klubbens sjette triumf i Europas gjeveste klubbturnering.

Bayern München vant i 2020, og Chelsea i 2021. Nå er det Liverpool, Villarreal, Manchester City og Real Madrid det står mellom, med semifinaler denne uken og neste.

– Jeg ønsker å få tilbake den følelsen som vi hadde etter at vi vant Champions League. Det var utrolig, og derfor ønsker jeg å vinne igjen med Liverpool, sier Mohamed Salah i kampprogrammet før semifinalen mot Villarreal på onsdag, ifølge Liverpoolfc.com

Han har gode minner fra hvordan det var i 2019.

– Den følelsen vi hadde i byen da vi var på den bussen rundt i byen var utrolig. Premier League var på en måte annerledes, fordi vi ikke kunne gjøre det på grunn av restriksjonene, men jeg ønsker å vinne Champions League igjen, og jeg vil vinne Premier League igjen. Det er målet for meg og laget akkurat nå, sier han.

2019: Mohamed Salah på feiringen etter Champions League-triumfen i 2019.

2019: Mohamed Salah på feiringen etter Champions League-triumfen i 2019.

Har tatt steg

Salah har 30 mål og 13 målgivende på 43 kamper så langt denne sesongen. I Champions League har han åtte scoringer på ti kamper. Robert Lewandowski er turneringens toppscorer denne sesongen, med 13 mål, men laget hans er utslått. Karim Benzema er neste mann med 12 mål, foran Sebastian Haller med 11. Så kommer Salah med sine 8.

– Jeg har sett spillet mitt forbedre seg, men i sesongen før den forrige hadde jeg 19 mål og 10 målgivende i Premier League. I min første sesong hadde jeg også 10 målgivende, så jeg prøver alltid å score mål og levere målgivende, sier hovedpersonen.

– Slik har alltid spillet mitt vært, og denne sesongen jeg har følt at jeg har forbedret meg med ballen, men jeg går tilbake til det jeg sa tidligere. Det viktige er å hjelpe dette laget med å vinne troféer, og det prøver jeg alltid å hjelpe til med.

Liverpool - Villarreal spilles onsdag kl. 21.00, og vises på TV 2 Sport 1.