En ellevill snuoperasjon sendte Real Madrid til Paris!

Liverpool kan få sin revansje mot laget som knuste de rødes Champions League-drømmer for fire år siden!

Jürgen Klopp mot Carlo Ancelotti, Mohamed Salah mot Ferland Mendy, Virgil Van Dijk mot Karim Benzema. Manchester City hadde god kontroll i 90 minutter, men man må aldri avskrive Real Madrid på Champions League-kvelder. Det blir spansk motstand for de røde i Paris!

De lyseblå gikk inn til dagens kamp med en 4-3 seier på Etihad. I en sjansefattig og småkjedelig kamp i Madrid trodde alle at Riyad Mahrez som begravde kampen når det gjenstod kvarteret på klokken, men den gang ei! I kjent stil slo hovedstadsklubben tilbake når det virkelig gjaldt! I tillegg måtte også Kevin De Bruyne ut med en småskade.

Brasilianske Rodrygo startet kampen på benken for Carlo Ancelotti, men fikk noen minutter på slutten. Det angrer nok ikke italieneren på. Lynvingen dukket plutselig opp to ganger på overtid og utlignet kampen til 5-5 sammenlagt med bare tre minutter igjen på klokken.

Da var det duket for ekstraomganger, etter noen ville sluttminutter på Santiago Bernabeu!

ELLEVILT: Rodrygo kom på banen i det 68. minutt. Tjue minutter senere hadde han satt ballen i nettet to ganger og sendt kampen til ekstraomganger.

ELLEVILT: Rodrygo kom på banen i det 68. minutt. Tjue minutter senere hadde han satt ballen i nettet to ganger og sendt kampen til ekstraomganger.

Avgjorde i ekstraomgangene

Real Madrid gikk inn i ekstraomgangene med ekstrem selvtillit, og det viste de øyeblikkelig! Fire minutter inn i i den skjebnesvangre halvtimen lå Benzema på gresset. Straffe til Real Madrid, og hvem skulle ta det? Real Madrids eminente ener. Franskmannen hadde få problemer og sendte Ederson feil vei. Plutselig var rollene snudd i den spanske hovedstaden.

Manchester City slet med å legge et press på de hvitkledde uten deres store playmaker, De Bruyne. Etter en ny sjansefattig omgang fikk City sin store sjanse, men Fernandinho satt den utenfor Thibaut Courtois sitt mål fra kloss hold.

Real Madrid klarte å ri ut stormen, og skal møte Liverpool i Paris etter en vanvittig snuoperasjon! Vi får krysse fingrene for at revansjelysten til de røde, og kanskje spesielt Salah, er nok til å dra hjem det syvende Champions League-trofeet!

Egypteren la ut denne Twitter-meldingen en snau halvtime etter Real Madrid-avansementet var et faktum: