Keepertrøbbel for Southampton

Tirsdagens motstander kan bli nødt til å sette sin lit til keeper som ikke har spilt et eneste minutt i 2022.

Ralph Hasenhüttl har mandag kommet med en skadeoppdatering foran møtet med Liverpool 17. mai. Der avslørte han blant annet at keeper Fraser Forster ikke trente hele forrige uke, og at det samme gjelder for midtbanespiller Stuart Armstrong. 

– Liverpool har noen skadeproblemer, men det har vi også. Vi må undersøke nærmere når det gjelder Stu og Fraser. De kan bli klare til helgen. Begge har problemer med ryggen og kneet, men vi håper de kan bli klare, sa Hasenhüttl ifølge klubbens hjemmesider

Skulle Forster ikke bli klar, er det duket for comeback for Alex McCarthy, som i første del av sesongen var førstekeeper før han pådro seg en langtidsskade mot slutten av 2021. 4. desember var forrige gang han spilte en kamp, men mot Brentford sist var han endelig tilbake på benken. 

Southampton må også klare seg uten høyreback Tino Livramento, som har blitt operert etter å ha pådratt seg en alvorlig kneskade i slutten av april. 

Sørkystlaget har ikke spilt siden 3-0-tapet mot Brentford 7. mai. De har kun vunnet én av sine siste ti ligakamper. I forrige kamp stilte de med følgende lag: 

Forster - Walker-Peters, Bednarek, Salisu, Perraud - S. Armstrong, Ward-Prowse, Diallo, Redmond - A. Armstrong, Broja.