Mané synes bare det er fint med konkurranse om plassen

Sadio Mané sier det er en veldig god tone mellom angrepsspillerne til Liverpool.

Med Diogo Jota og Luis Diaz på plass, og Divock Origi og Takumi Minamino som solide vikarer, har ikke lenger Liverpool en trio på topp som er et soleklart førstevalg, slik situasjonen var i noen sesonger da Mohamed Salah, Roberto Firmino og Sadio Mané herjet med både Premier League og Europa. 

Nå er ingen lenger trygge på sinn plass i laget, og det sier Mané at han bare er glad for. 

– Å ha flere gode spillere gjør oss bare bedre, sier han til Premier League Productions, gjengitt av liverpoolfc.com

– Vi har mange kamper og laget kjemper på alle fronter. Som spiller er det av og til fint å få litt hvile. Og det er bare fint å se en lagkamerat gjøre det bra og score mål, sier han. 

Gode venner

Mané sier det er sunn konkurranse om plassen i angrepsrekka. 

– Konkurransen mellom oss er veldig fra fordi vi er gode venner, og det er viktig. På banen forsøker vi bare å hjelpe hverandre, sier han. 

– Alle spillerne drar nytte av at vi pusher hverandre til å bli bedre - det er til hjelp både for laget og klubben, sier han.

Senegaleseren er inne i sin beste form på  lenge, og han står med fire mål på de fem siste kampene - inkludert to i semifinalen mot Manchester City på Wembley. Han har definitivt fått mye selvtillit fra oppturene med landslaget, der det først ble triumf i Afrikamesterskapet, og så ble VM-billetten sikret en måned senere. I mellomtiden ble det et nytt trofé i ligacupen med Liverpool.

Det lukter en ny kamp fra start når Mané og Liverpool jakter sesongens tredje finale i bortekampen mot Villarreal i kveld.