– Nå skal vi sitte foran TV-en og heie på Wolverhampton og West Ham

Manchester City skal spille to ganger før Liverpool er i aksjon neste gang.

Liverpool gjorde jobben, og holder liv i titteldrømmen denne sesongen. De røde er nå á poeng med Manchester City igjen, med én kamp mer spilt og dårligere målforskjell.

De røde spiller FA-cupfinale på lørdag, før neste ligakamp er tirsdag 17. mai. Før den tid skal Manchester City spille to bortekamper, mot Wolverhampton på onsdag og mot West Ham på søndag. Det er kamper matchvinner Sadio Mané skal få med seg.

– For å være ærlig vil det bli tøft, og vi respekterer det. Forhåpentligvis kan City tape, og i morgen vil vi sitte foran TV-en og heie på Wolves, og så på West Ham, sa Sadio Mané til reporterne etter 2-1-seieren på Villa Park.

– Forhåpentligvis kan de tape, slik at vi vinner. Vi kommer til å se kampene. Jeg kjenner guttene, og de kommer også til å se kampene. Vi prøver å gjøre vårt beste. La oss fortsette å kjempe og håpe heilt til slutt, sier senegaleseren.

Skryter av Diaz

Mané sin scoring kom etter at Luis Diaz kom fri på venstrekanten. Han kom til innlegg, som Mané måtte lene seg tilbake og styre i mål.

– Først og fremst var det et godt innlegg av Diaz. Jeg var i boksen, og der og da tenkte jeg bare på å få den i nettet. Selv uten kraft kunne det bli mål, så det var det jeg prøvde på, sa han til Sky Sports.

Han ga ros til sin nye lagkamerat.

– Jeg kjenner ham veldig godt. Han er en stor spiller, som de andre. Vi kjenner hverandre, og trener sammen hver dag. Jeg visste at han kom til å slå inn, så jeg måtte bare være klar.

De siste dagene har Mané blitt linket til både Bayern München og Barcelona. Det er rapporter som har kommet samtidig som det har blitt meldt at Liverpool vil diskutere en ny avtale med ham etter sesongen. Han ble spurt om han hadde vært lykkeligere i Liverpool enn det han er nå.

– Ja, så klart. Da vi vant troféene tror jeg at jeg var lykkeligere! Men jeg prøver bare å nyte hvert øyeblikk, og score og gi målgivende til lagkameratene mine. Det handler om laget eller ingenting. Guttene gjør det enklere for meg, så jeg er veldig glad.