Rangnick ville hente Diaz til Manchester United - men styret sa nei

Ralf Rangnick avslører at han foreslo å hente Luis Diaz til Manchester United, men han fikk ikke støtte av styret.

Da Liverpool hentet Luis Diaz i januarvinduet gjorde de det rett foran nesa på Tottenham, som hadde satt i gang en overgangsavtale før Liverpool kom inn og sørget for at colombianeren ble rød i stedet. 

Fredag avslører Manchester Uniteds midlertidige manager, Ralf Rangnick, at også han var ute etter Diaz i januar. Men i motsetning til Liverpool og Tottenham ville ikke styret og ledelsen i United gå god for en overgang.

Rangnick så antydninger til en angrepskrise da Edinson Cavani var skadet, Mason Greenwood ble arrestert og Anthony Martial ble lånt ut til Sevilla. 

Styret sa nei

– Jeg snakket med styret og spurte om vi ikke i det minste skulle se om vi kunne få inn en spiller på lån eller permanent. Men svaret var nei. Kanskje de ikke ønsket å gjøre overganger om vinteren, sier tyskeren, som har vært frittalende både når det gjelder egen posisjon og spillernes prestasjoner de siste ukene, sier han ifølge Daily Mail

– Svaret deres var at det ikke var noen spillere på markedet som kunne hjelpe oss. Men det var noen. Luis Diaz, som nå er i Liverpool, er en av dem. Julian Alvarez, som blir Manchester City-spiller i sommer er en annen, og det samme gjelder Dusan Vlahovic, som var i Fiorentina, sier Rangnick. 

Tyskeren mener United var på en oppadgående kurve i januar og at en signering av en angrepsspiller kunne reddet topp fire denne sesongen. I stedet ser det ut til at laget må nøye seg med Europa League neste sesong. 

– Jeg mener fremdeles at vi skulle ha forsøkt å hente en spiller i slutten av vinduet. Styret mener det var for kort tid, men jeg mener vi i det minste skulle blitt diskutert internt. Det skjedde ikke, sier mannen som skal ta over som landslagstrener som Østerrike samtidig som han forblir i United i en konsulentrolle mens Erik Ten Hag tar over som manager på Old Trafford.