Rekordmange tilskuere i Premier League denne sesongen

Kommer trolig til å passere 15 millioner.

BBC melder at det totale tilskuertallet i Premier League denne sesongen kommer til å passere 15 millioner. Det vil i så fall være første gang siden navneendringen i 1992. 

Prognosene viser at tallet til slutt kommer til å havne på 15,03 millioner, noe som er en økning sammenliknet med forrige sesong som gikk for fulle tribuner, 2018/19-sesongen. Da var det totale tilskuertallet på 14,62 millioner. 

Det er Liverpool som har fylt stadion mest av alle denne sesongen. 99,2 prosent av kapasiteten på Anfield har blitt fylt opp på Premier League-kamper denne sesongen. Snittet i ligaen er på 96,1 prosent. 

Det er markedsføringsbyrået Two Circles som har kommet med disse prognosene. De anslår billettinntekter på svimlende 821 millioner pund fordelt på de 20 klubbene denne sesongen - et snitt på 2,2 millioner pund per kamp. Det sier sitt om hvor mye inntekter som gikk tapt for klubbene under pandemien.