Slik ble Divock Origi hyllet på Anfield for siste gang

Anfield takket 27-åringen for alle de utrolige øyeblikkene, og ønsker lykke til videre på reisen. Origi har spilt sin siste kamp for klubben.

En skade fratok Divock Origi en avsluttende opptreden foran Anfield-publikumet, og på 1-1 skrek kampen etter litt belgisk trylleri.

– Jeg visste at Liverpool var en spesiell klubb, men jeg måtte oppleve det. Det kan ikke beskrives i ord, det er noe jeg vil ha med meg for resten av livet, sa Origi etter kampslutt.

Tottenham, Barcelona, Everton, Newcastle og alle de andre stundene og scoringene vil leve videre i rødt. Det samme vil sangen hans.

En siste hyllest

Etter at pulsen hadde senket seg, sammen med den kortvarige skuffelsen over å være så nærme gullet, var det likevel klart for litt Origi-magi. En aller siste gang.

27-åringen fikk entre areanen til stor applaus, hvor han og ble møtt av sine lagkamerater som sto guard.

EN AV DE SISTE KLEMMENE: Jürgen Klopp med et skikkelig bamsetak på spissen.

EN AV DE SISTE KLEMMENE: Jürgen Klopp med et skikkelig bamsetak på spissen.

På vegne av Liverpool FC ble han hyllet for sine bidrag av John Henry, Tom Werner, Mike Gordon og Billy Hogan.

Nå går ferden videre til Italia og den nylige seriemesteren der, AC Milan.

Hovedpersonen selv grep til mobilen og adresserte Liverpool-fansen.

Inn i kameraet sa han:

– Hei Folkens. Siste kamp. Det har vært en ære. Har nyte hvert eneste minutt. Og det er fortsatt en stor kamp til. Ja, la oss gjøre det.

Har spilt sin siste kamp for klubben

Dessverre vil Champions League-finalen 28. mai gå uten Origi på banen.

Det betyr at Origi endte Liverpool-karrieren med 41 mål over 175 kamper, mange av dem som superinnbytter fra benken.

Han signerte for klubben tilbake i 2014 for £10 millioner, og ble lånt tilbake til franske Lille. I tillegg hadde han et låneopphold i tyske Wolfsburg i 2017/18.

Med det er han en av de få som har vært med på hele Klopp-reisen. Når spissen forlater Merseyside er det med titler som FA Cup (2022), Carabao Cup (2022), Premier League (2020), Champions League (2019), UEFA Super Cup (2019) og FIFA Club World Cup (2019) i bagasjen.

– Jeg forsøker alltid å sette laget først, prøver å være den beste Divock jeg kan være for å kunne hjelpe laget. Jeg ønsker å være på banen hvert eneste minutt, men mer enn det så ønsker jeg at laget vinner, sa hovedpersonen.