Spurs må unnvære nøkkelspiller mot Liverpool

Liverpool er vertskap for Tottenham i en viktig Premier League-kamp for begge klubbene på lørdag, og London-laget må klare seg uten en av sine beste forsvarsspillere.

I all viraken etter at Liverpool tok seg til Champions League-finalen er lørdagens viktige ligakamp mot Tottenham kommet litt i bakgrunnen.

Spurs-manager Antonio Conte bekreftet under sin pressekonferanse torsdag at hans lag må klare seg uten en av sine nøkkelspillere mot Liverpool.

Det er venstreback Sergio Reguilon som ikke vil være tilgjengelig mot Anfield-klubben. Han har pådratt seg en lyskeskade, og gikk også glipp av Tottenhams seier over Brighton på søndag.

– Sergio Reguilon er ikke tilgjengelig. Han har ikke trent med oss. Jeg vet ikke hvor lenge han vil være ute, og det er bare et par uker før sesongen er over, så jeg er ikke sikker på om vi får se ham mer denne sesongen, sa Conte.

Sessegnon blir erstatteren?

Ryan Sessegnon spilte venstre vingback for Tottenham i deres seier over Brighton sist helg. Det er mulig Conte vil gå for samme løsningen også mot Liverpool.

Oliver Skipp, Matt Doherty og Japhet Tanganga er også ute for Tottenham, noe som betyr at de bare har 15 seniorspillere skadefrie.

Liverpool ligger som kjent bare poenget bak Manchester City i toppen av Premier League-tabellen, og er allerede sikret minst andreplass i Premier League. Men håpet lever om å ta seg forbi også City, og vinne tittelen. 

Ligaleder City er vertskap for Newcastle søndag ettermiddag.