Trofé nummer to hentet hjem - men det kostet dyrt i form av skader på to nøkkelspillere

Mohamed Salah og Virgil van Dijk måtte ut med skader i FA-cupfinalen mot Chelsea.

FA-cuptriumfen kan ha kostet Liverpool dyrt, da både Mohamed Salah og Virgil van Dijk måtte forlate banen med skader.

Salah så ut til å få den mest alvorlige skaden av de to. Egypteren måtte kaste inn håndkledet allerede etter 33 minutter, da Liverpool til slutt slo Chelsea på straffespark-konkurranse for andre gang denne sesongen. 

Han tuslet av banen med det som så ut som en lyskeskade. 

Egypteren må nå regnes som tvilsom til de to gjenstående ligakampene, mot Southampton og Wolves, og i verste fall også Champions League-fianlen mot Real Madrid i Paris om to uker.

Det vil være et hardt slag for Salah om han mister også denne finalen mot Real Madrid, etter at han ble skadet tidlig i 2018-finalen mot samme motstander. Han har selv uttalt at han har noe å revansjere fra den finalen.

Van Dijk er ganske positiv

Virgil van Dijk ga seg etter 90 minutter, selv om han kjente noe i baksiden av kneet allerede etter 20 minutter. Nederlenderen var imidlertid ganske positiv etter kampslutt, og håpet at skaden ikke ville koste ham flere kamper i innspurten.

– Vi skal få det sjekket, sa van Dijk til ITV etter kampen.

– Jeg kjente noe i baksiden av kneet i første omgang, under en spurt etter rundt 20 minutters spill. Jeg spilte videre, men til slutt ville jeg ikke risikere det mer, for de hadde ganske raske spisser. Forhåpentligvis går det bra.