Hevder Mané blir Bayern München-spiller, men at det kan ta tid

Tysk journalist melder at det kan ta litt tid før Bayern München og Liverpool kommer til enighet.

Florian Plettenberg, som jobber for Sky i Tyskland, har mandag kommet med en oppdatering rundt Sadio Manés overgang fra Liverpool til Bayern München. Plettenberg virker trygg på at overgangen kommer til å skje. 

«Har blitt fortalt at overgangen til FC Bayern kommer til å skje. Men ikke i løpet av de neste timene eller to-tre dagene. Det er noen steg som gjenstår. Forhandlinger om overgangssummen pågår», skrivere han på Twitter. 

Han legger til at det forventes at klubbene kommer til å bli enige om en sum på mellom 30 og 40 millioner euro, pluss eventuelle bonuser. Liverpool skal ha sagt at de ønsker over 40 millioner for senegaleseren. 

«Mané ønsker fremdeles å slutte seg til FC Bayern, og kun FC Bayern. Liverpool har lenge kjent til hans ønsker om en ny utfordring. I Diaz og Nunez har LFC funnet to arvtakere», skriver Plettenberg.

Jobber med flere alternativer

Ifølge Goal har Bayerns sportsdirektør Hasan Salihamidzic sagt at de skal ha flere spillere i kikkerten. 

– Overgangsmarkedet er ikke enkelt, og alt avhenger av klubbens handlekraft. Vi forsøker å forsterke laget, og jobber med noen alternativer i angrep, sier han og legger til. 

– Du kan ikke bare ha ett alternativ, du må ha flere, sier han.

Landslagstrener Aliou Cissé har kastet seg inn i diskusjonen om Manés fremtid, og han mener Bayern er et godt klubbvalg - både på grunn av lagets spillestil med høyt og intenst press, og fordi Mané tidligere har spilt i Østerrike og dermed ikke er helt fremmed for kulturen.