I samtaler med to franske klubber

Takumi Minamino kan havne i fransk fotball.

Paul Joyce i The Times kommer torsdag med en liten oppdatering når det gjelder et mulig salg av Takumi Minamino. Liverpool skal være klare for å selge japaneren i sommer, og en rekke klubber har meldt sin interesse. 

For øyeblikket virker det som det er to franske klubber som er mest aktuelle. Joyce skriver at Minaminos representanter er i samtaler med Monaco og Lyon. Liverpool solgte Xherdan Shaqiri til sistnevnte i fjor sommer, men allerede i januar dro sveitseren videre til Chicago Fire i MLS. 

Tidligere denne uken skrev Fabrizio Romano at det stod mellom tre klubber i kampen om Minamino, og at overgangssummen Liverpool krever skal være på om lag 14,5 millioner pund. Andre steder har den omtalte summen vært 17 millioner pund. 

I tillegg til de franske klubbene skal det også være interesse fra Leeds, Fulham, Wolves og Southampton i Premier League. Leeds ønsket å kjøpe Minamino i januar, mens 27-åringen som kjent tilbrakte våren 2021 på utlån hos Southampton. 

Liverpool betalte 7,25 millioner pund da de kjøpte spilleren fra RB Salzburg for to og et halvt år siden.