Når starter Liverpool preseason, og hvem får vi se fra starten av?

Jürgen Klopp begynner å forberede guttene og gruppa om to uker.

Vi nærmer oss en måned siden Champions League-finalen og flere av stjernene har fått en velfortjent hvil, men snart starter det på igjen.

Terminlista har ankommet, det samme har rekordkjøpet Darwin Núñez, samtidig som de første treningskampene er på plass i kalenderen.

Snart er det juli og da begynner preseason igjen. Så langt er disse oppgjørene satt: 

12. juli Manchester United
15. juli Crystal Palace
21. juli RB Leipzig
30. juli Community Shield mot Manchester City
31. juli Strasbourg

4. juli samles gruppa igjen på Kirkby.

Det er ikke bekreftet hvem som vil være med fra første dag, men det forventes at de som ikke har større landslagsforpliktelser i løpet av sommeren vil stille. Det inkluderer profiler som Jordan Henderson, James Milner, Joe Gomez, Alex Oxlade-Chamberlain, Thiago Alcântara, Roberto Firmino, Joël Matip, Adrián og Luis Díaz.

Flere utlånsspillere og unge, med mindre de finner veien ut fra Anfield, få sjansen til å prestere for Jürgen Klopp & Co. Her kan vi tenke oss karer som Nathaniel Phillips, Ben Davies, Neco Williams, Rhys Williams, Kaide Gordon, Tyler Morton, Owen Beck, Conor Bradley, Leighton Clarkson og Marcelo Pitaluga.

I tillegg kan det tenkes at sommertilvekstene Calvin Ramsay, Darwin Núñez og Fabio Carvalho vil bruke all den tida de kan for å komme godt inn i sine nye omgivelser.