Vurderer å hente sin gamle elev på lån

Liverpools tidligere akademitrener skal være interessert i å hente Curtis Jones på lån til Nottingham Forest.

Journalist Trent Hudson, som følger Nottingham Forest, melder torsdag at den nyopprykkede klubben vurderer å forsøke å hente Curtis Jones på lån denne sommeren. 

Forest trenes som kjent av Liverpools tidligere akademitrener Steve Cooper, som har et godt forhold til Jones etter tiden de tilbrakte sammen på akademiet. De har også en fortid på aldersbestemte landslag. Cooper håper å bruke forholdet til både Jones og Liverpool FC til å få til en avtale dersom klubben gir grønt lys. 

Ifølge Hutson vil Forest vurdere svært nøye hvem de vil hente på lån denne sesongen, ettersom Premier Leagues regelverk sier at de kun ha ha to spillere på lån fra samme liga.

Jones spilte 27 kamper for Liverpool i alle turneringer forrige sesong. 18 av kampene var fra start, og spørsmålet er om 21-åringen vil vurdere å gå på et utlån med håp om å få mer regelmessig spilletid.

Journalister tett på klubben melder at de røde ikke kommer til å hente en ny midtbanespiller i sommer, og dersom Alex Oxlade-Chamberlain forlater klubben, kan det være Jones blir igjen på Anfield for å sørge for at det er nok bredde i stallen.