– Han gjorde livet mitt vanskelig, jeg er glad for at han bærer vår drakt nå

Joël Matip mener at Darwin Núñez tilfører laget flere nye kvaliteter.

– Han gjorde livet mitt ganske vanskelig, sier Joël Matip til Liverpoolfc.com.

– Så jeg er veldig glad for at han bærer vår drakt nå.

MØTTES I CHAMPIONS LEAGUE: Joël Matip fikk en prøvesmak på Darwin Núñez sine styrker da lagene målte krefter tidligere i vår.

MØTTES I CHAMPIONS LEAGUE: Joël Matip fikk en prøvesmak på Darwin Núñez sine styrker da lagene målte krefter tidligere i vår.

Midtstopperen snakker om storkjøpet Darwin Núñez, som viste godt og dårlig i den korte debuten mot Manchester United tirsdag. Men i kvartfinalene i Champions League nettet han både borte og hjemme mot Liverpool.

Tilfører laget noe nytt

– Han har mange kvaliteter og jeg ser frem til å se han score mål for oss.

13. april 2022 imponerte både Benfica og Núñez ved å hente opp 1-3 til 3-3 på Anfield. Matip spilte i midtforsvaret sammen med Ibrahima Konaté.

– Jeg tenker at han har en annen type spesialferdigheter, fysikk, fart. Og han vil score mål, det er jeg helt overbevist om.

Tidligere har 23-åringen blitt omtalt som en miks av Edinson Cavani og Luis Suárez. Det kan komme godt med når man kjemper på alle fronter som Liverpool gjorde i fjor.

– Han vil gi oss en ekstra kraftspiller som vil hjelpe oss med å gå for alt.

Glad for å ha med Gomez videre

For en uke siden forlenget 25-årige Joe Gomez kontrakten sin med Liverpool. Det forventes at Ibrahima Konaté, Joe Gomez og Joël Matip kjemper om en plass ved siden av Virgil van Dijk.

– Vi spiller selvsagt for Liverpool og konkurranse bør ikke være noe annerledes. Og med den kampmengden vi har, vi vil trenge alle sammen, sier 30-åringen.

I fjorårets Premier League var det Matip som fikk flest kamper, 31, ved siden av Van Dijk. Gomez hadde behov for tid til å bygge seg opp igjen etter lengre skadeavbrekk.

– Over årene har han gjort en strålende jobb. Han er en flott person og jeg er veldig jeg. Jeg er også meget glad over å ha han ved siden av meg for noen år til.

Forflyttet seg videre til Singapore

Neste ut for Joël Matip & Co er Crystal Palace på fredag. Den vises på VG+ Sport og LFCTV GO. Forberedelsene har startet i Singapore.

– Vi hadde en stor velkomst her på flyplassen også en fin økt med mye løping og litt ball. Vi ser frem til tiden vår her.

– Jeg mener vi jobber ganske hardt og det er det preseason er til for.