Slik blir Liverpools sesongoppkjøring

Fem treningskamper i fire land og en Community Shield-finale i Leicester er på menyen i juli.

Det blir en innholdsrik juli måned for Jürgen Klopp og hans menn. I dag er 19 av førstelagets spillere på plass på AXA Training Centre på den første dagen av sesongoppkjøringen, og snart går reisen til Asia for å sparke i gang de første treningskampene. 

Tirsdag 12. juli klokken 15 norsk tid er det duket for kamp mot Manchester United på Rajamangala Stadium i Bangkok. Det er første gang på syv år at Liverpool spiller kamp på denne arenaen. 

Asia-turneen fortsetter med en tur til Singapore for kamp mot Crystal Palace på Singapore National Stadium. Den spilles fredag 15. juli og har avspark klokken 14.35. 

Innom Østerrike

Deretter går turen tilbake til Europa, der man ønsker å gjenskape suksessen med en liten treningsleir i Østerrike som inkluderer treningskamper mot Red Bull-motstand. 

Torsdag 21. juli klokken 19.15 er det kamp mot RB Leipzig på Red Bull Arena i Salzburg. 

Seks dager senere, onsdag 27. juli, spiller de røde mot Red Bull Salzburg på samme arena, før turen går hjem til England. 

Der blir det mulighet til å få med seg et trofé hjem fra King Power Stadium, i Community Shield-finalen mot Manchester City som spilles lørdag 30. juli klokken 18. 

Dagen etter går turen til Anfield for å teste ut den splitter nye gressmatten. Der er det RC Strasbourg som er motstander, og avspark er klokken 20.30. 

Sesongen starter den påfølgende helgen, med bortekamp mot Fulham lørdag 6. august klokken 13.30.