– Darwin kommer til å bli fantastisk for oss

James Milner har latt seg imponere av sommerens storkjøp.

Det er fortsatt tidlig i sesongen, men av det vi har sett så langt tyder det meste på at sommerkjøpet Darwin Nunez kommer til å bli en stor suksess.

Mandag skal uruguayaneren ha sin første hjemmekamp på Anfield, når Crystal Palace er gjester i andre serierunde. James Milner er veldig begeistret over det han har sett fra 23-åringen så langt.

– Han har markert seg helt siden han kom hit. Så lenge han har vært her har han imponert på banen, jobbet hardt, gått på veldig gode løp, og er desperat etter å få hodet sitt på ballen inne i boksen. Dersom du får ballen inn dit, vil han gjøre alt det han kan for å nå den. Han er en god avslutter, kan bruke begge beina, og er annerledes fra de andre angriperne vi har, oppsummerer klubbens visekaptein i et intervju med Liverpoolfc.com

– Vi har allerede noen veldig spennende angrepsspillere som kan skape trøbbel, så han er en flott tilvekst. Han vil bli fantastisk for oss, sier han videre.

Viktig med variasjon

Nunez er en mer klassisk nummer 9 enn det Liverpool tidligere har spilt med under Jürgen Klopp. Milner mener det er viktig med flere muligheter i angrep.

– Du ønsker å ha alternativer i angrep, og du ønsker å gi motstanderen problemer. Du vil ha muligheter til å spille på ulike måter, fordi lag åpenbart kommer til å se hva vi gjør, og ønsker å stoppe oss, så det er viktig at vi kan gjøre alt. Med de alternativene vi har på topp, synes jeg vi har en fantastisk miks, sier 36-åringen.

IMPONERT: James Milner har latt seg imponere av Liverpools nye nummer 27.

IMPONERT: James Milner har latt seg imponere av Liverpools nye nummer 27.

Nunez snakker foreløpig ikke engelsk, men ser likevel ut til å ha kommet veldig godt i gang, og har en god tone med manager og lagkamerater, både på og utenfor banen.

– Den atmosfæren vi har i garderoben kommer fra manageren, og stemningen rundt klubben. Det hjelper spillerne med å komme godt i gang. Du har sett det mange ganger. Du kunne se det da Virgil (van Dijk) kom, som fersk midt i sesongen. Han kom inn og spilte bra fra starten midt i sesongen. Forhåpentligvis vil det være likt med Darwin.

Milner er kjent for å snakke spansk, og er av de som kan kommunisere med klubbens nye spiss.

– Han har scoret noen mål de siste ukene, så forhåpentligvis kan det fortsette for ham. Guttene og de rundt klubben skal ha ros for at folk føler seg komfortable med en gang. Det er en stor endring for dem, men det er også arbeidet som blir gjort på treningsfeltet. De må lære seg hvordan vi ønsker å spille, og føler seg komfortable med det. Det legges det ned mye jobb med, og forhåpentligvis kan det fortsette, og Darwin kan blomstre, sier han.

Liverpool - Crystal Palace spilles mandag kl. 21.00, og vises på V sport PL og Viaplay.