– Det skal ikke skje igjen

Darwin Nunez med unnskyldning for at han pådro seg rødt kort mot Crystal Palace.

Darwin Nunez har bedt om unnskyldning for at han skallet til Palace-stopper Joachim Andersen og pådro seg direkte rødt kort tolv minutter ut i annen omgang mot Crystal Palace.

– Jeg er klar over den dårlige holdningen jeg hadde. Jeg er her for å lære av mine feil, og det vil ikke skje igjen, lover uruguayaneren i en Twitter-melding.

Lagkamerat Virgil van Dijk er blant de som har uttalt seg til pressen om utvisningen, og som etter kampen gjorde et poeng av at Nunez ikke må få et rykte på seg som en sinnatagg som er lett å provosere. 

– Vi føler med ham. Han vet at det der ikke kan skje igjen, og forhåpentligvis blir det slik kommenterte nederlenderen etter 1-1 mot Palace.

– Han må definitivt klare å kontrollere aggresjonen sin. Han kan ikke la seg provosere. Han må være klar over at ting som dette kan skje, spesielt i Premier League. Dette blir en læringsprosess for ham, og forhåpentligvis skjer det aldri igjen, la midtstopperen til.

Her kan du se hvorfor Nunez fikk det røde kortet

Nunez må nå stå over kampene mot Manchester United, Bournemouth og Newcastle. Ifølge Liverpool Echo kan spissen også risikere å miste ytterligere en kamp fordi det er snakk om voldelig oppførsel på banen.