Hinter om at Carvalho kan få en viktig rolle

Jürgen Klopp tror at Fabio Carvalho kan bli en viktig brikke for hans lag allerede kommende sesong.

Fabio Carvalho ble Jürgen Klopps første signering i sommer, da han kom fra nettopp Fulham. Og tyskeren tror at tenåringen vil bli en hit i Liverpool-trøya allerede denne sesongen. 

Carvalho var sentral da Fulham rykket opp til Premier League forrige sesong. Han scoret elleve mål, og noterte seg for åtte målgivende pasninger i alle turneringer for London-klubben. 

Det var ventet at den offensive midtbanespilleren ville bli benyttet mest som en joker som kommer inn fra benken denne sesongen, men fredag hintet Klopp om at 19-åringen kan få en viktigere rolle enn som så.

– Han er en toppspiller. Jeg elsker virkelig måten han spiller på. Han er et enormt talent, og en veldig god gutt, sa Liverpool-manageren.

– Vi venter ikke til spillerne blir 22 eller 23 år

– Jeg er veldig glad for å ha ham i stallen. Det er viktig for oss, for vi regner med spillerne i hans aldersgruppe også. Vi venter ikke til spillerne blir 22 eller 23 år for vi benytter dem. Nei, nei, nei. Han er klar, akkurat som Harvey fra samme aldersgruppe er klar. Det er veldig kult. 

– Vi trenger alle litt hell i livet, med skader og slike ting, men dersom han ikke pådrar seg skader vil han bli en veldig viktig spiller for oss, sier tyskeren om Carvalho.

Den tidligere Fulham-spilleren kan komme til å få spilletid allerede i åpningsrunden, og da mot sin forrige arbeidsgiver, når Liverpool reiser til hans gamle hjemmebane, Craven Cottage, på lørdag. 

Fulham - Liverpool spilles lørdag kl. 13.30, og vises på V sport PL og Viaplay.