Jaktes av fire toppklubber i Championship

Sepp van den Berg er en ettertraktet mann.

Ibrahima Konatés skade kan se ut til å føre til at Nat Phillips blir værende på Anfield i stedet for å bli solgt til en av flere interesserte klubber før overgangsvinduet stenger. Jürgen Klopp ser behovet for å ha minst fire skadefrie midtstoppere i stallen til enhver tid. 

En midtstopper som kan få slippe ut for å få mer førstelagsfotball er Sepp van den Berg, 20-åringen som har fire offisielle kamper for Liverpool og som imponerte på lån i Championship-klubben Preston forrige sesong. 

Toppklubber er interessert

Ting kan tyde på at det blir en retur til nivå to også denne sesongen. Daily Mail skriver at toppklubbene Blackburn, Sheffield United, Watford og Burnley viser interesse for å låne nederlenderen. Liverpool har et godt forhold med de to førstnevnte - Tyler Morton følger i fotsporene til Harvey Elliott og Leighton Clarkson på lån i Blackburn mens Ben Davies tilbrakte forrige sesong hos Sheffield. 

Som vi skrev tidligere i uken kan det også bli et opphold hos klubben som trenes av stopperlegenden Vincent Kompany, nemlig Burnley, som håper å kjempe i toppen etter nedrykket fra Premier League. 

– Alt jeg kan si er at Sepp er en veldig god spiller, men vi må finne en balanse med de spillerne vi har og at de skal få spille nok samtidig som vi har et sterkt nok lag, sa Kompany denne uken og la til at han helst ikke vil kommentere andre lags spillere. 

Det virker sannsynlig at van den Berg skal bli lånt ut før overgangsvinduet stenger. Tidligere har det også blitt meldt om interesse fra tyske Bundesliga. 

Midtstopperne Rhys Williams (Blackpool) og Billy Koumetio (Austria Wien) er blant tolv spillere som er lånt ut fra Liverpool denne sesongen. I tillegg til van den Berg er også Jake Cain gjenstand for interesse, så tallet kan komme opp i 14 før vinduet stenger ved månedsskiftet.