– Jeg kunne vært klar for å ta litt større risiko på overgangsmarkedet

Jürgen Klopp fikk igjen spørsmål om overgangsmarkedet – og utelukker ikke at det kommer en forsterkning før det stenger.

Torsdag stenger overgangsmarkedet, så Liverpool har litt over to dager på seg dersom de skal finne en ny midtbanespiller for første halvdel av sesongen.

På tirsdagens pressekonferanse fikk Jürgen Klopp spørsmål om overganger, og om han var fornøyd med den støtten han hadde fått fra eierne på overgangsmarkedet.

– Ja. Hva betyr det å bli støttet? Det har alltid vært slik. Om det har vært enkelt? Nei. Diskuterer vi disse tingene i offentligheten? Nei, så hvorfor skal vi starte nå? La meg si det slik: Fra tid til annen ville jeg vært klar for å ta litt større risiko, men det er ikke jeg som avgjør dette, og det er greit, sier manageren.

– Jeg tenker slik: vi prøver alt, og frem til noen sier til oss at vi ikke kan gjøre det, så tenker jeg ikke mer på det. La oss ta det derfra. La oss få til noe spesielt med dette laget, det er et stort lag. Vi har hatt noen problemer, men vi vil være klare til å presse ut alt vi kan av denne sesongen. Det er alt, sa han videre.

Utelukket det ikke

Manageren ville ikke utelukke at det kom til å skje noe før overgangsvinduet stenger ved midnatt på torsdag.

– På en måte, ja, sa Klopp på spørsmål om noe kunne skje.

– Jo nærmere vi kommer til det stenger, jo mer usannsynlig blir det. Vi kan ikke utelukke det. Jeg kunne ikke gitt dere noen navn, og det kunne jeg ikke gjort selv om jeg hadde hatt lyst til det. Det er veldig vanskelig, det er klart, for det er klart at det er noen spillere der ute som kunne vært de riktige, men det er andre faktorer også. Vi får se. Det er fortsatt tid, men når det er ferdig vil jeg være veldig glad, for da kan vi slutte å tenke på det og fokusere på den troppen vi har.

John W. Henry var tilstede da Liverpool slo Bournemouth 9-0 på lørdag – så Klopp har trolig hatt mulighet til å diskutere slike ting med eieren ansikt til ansikt denne gang.