Pressekonferanse:Klopp bekreftet at Joe Gomez vil starte mot Manchester United

Jürgen Klopp er spent på hvilke endringer Manchester United-manager Erik ten Hag kommer til å gjøre foran mandagens kamp på Old Trafford.

Dette var hovedpunktene under Jürgen Klopps pressekonferanse foran mandagens kamp mot Manchester United:

Om Manchester United

Resultatene fra i fjor interesser meg ikke. Målene vi gjorde i fjor vil ikke hjelpe oss denne sesongen. Det hjelper trolig Manchester United til å bli mer motiverte. Vi befinner oss i en helt annen situasjon nå.

Om Darwin Nunez

Vi har snakket med ham. Han var veldig skuffet over seg selv. Han vet han ikke burde ha gjort det han gjorde. Vi har aldri hatt en situasjon som dette tidligere, og derfor er jeg ingen ekspert på slike samtaler. Han har bedt om unnskyldning. Det er greit.

Om Roberto Firmino

Han trente i går, og er klar for kamp.

Om Naby Keita

Jeg på kommentere såkalte nyheter. Det er ingenting i det som er blitt skrevet. Han var syk. Nå er han tilbake i trening, og ser bra ut. Ingen har snakket om dette utenom dere. Alt er bra.

Om prestasjonene så langt

Vi ønsker selvsagt gode resultater, men det handler om prestasjonsnivået også. City var en veldig god kamp. Fulham var en veldig dårlig kamp. Palace var en veldig bra kamp, men den ble spesiell på grunn av det røde kortet. Vi presset dem voldsomt med 10 mann, noe som er vanskelig å gjøre. Vi gjorde det veldig bra. Jeg likte virkelig det jeg så.

Om Manchester Uniteds prestasjoner

Det har ikke vært en hyggelig uke for United etter Brentford. Men dere glemmer hvor gode Brentford faktisk er. Jeg så første omgang, og så lyttet jeg til Talksport på vei hjem. Jeg ringte nesten inn etter det Gabby Agbonlahor sa om kampen.

Jeg vil foretrekke å spille mot dem etter at de har vunnet 5-0, men vi må ta dette slik det er. Vi har spilt uavgjort i to kamper. Er det best å spille mot oss nå? Hele verden vil se denne kampen. La oss se hvordan disse to tungvekterne vil håndtere situasjonen.

Om forberedelsene til kampen

Vi er ikke fornøyd med vår egen start, men det er en del ting vi liker også. United kan forandre på alt eller ingenting, så det er vanskelig å forberede seg.

Om skadesituasjonen

Ingen utenom Firmino av de som gikk glipp av Crystal Palace-kampen vil være tilbake mot Manchester United.

Om Joe Gomez

Dette er en mulighet for ham. Han var ikke tilbake i trening før på søndag, etter en liten skade. Nat Phillips spilte en veldig god kamp mot Palace. Joe er tilbake, og han vil starte. Dette er en stor sjanse for ham.

Vi må finne ut hva Manchester United kommer til endre på, og hvordan de vil endre sitt spill. Jeg har hørt at Martial kan spille nå. Enda en gutt med fart og teknikk. De har kvalitet på midtbanen i Eriksen, Fernandes og Fred. Virkelig kvalitet.

Det er åpenbart at de vil ønske å presse oss, og bygge opp sitt spill bakfra. Vi var ikke klare for kampen mot den under preseason. Vi gjorde ffeil da, som United utnyttet veldig bra. De har latterlig mye kvalitet på topp. Martial har teknikk og fart.

Om skadene til Diogo Jota og Curtis Jones

De nærmer seg, men de har ingen sjanse til å rekke denne kampen.

Om Erik ten Hags tøffe start som Manchester United-manager

Da jeg kom til Liverpool følte jeg meg ansvarlig for laget fra første dag av. Mye har forandret seg siden da, men det er ikke enkelt når du må bygge opp igjen et lag og endre på mange ting.