Planlegger ny protest i kampen mot Liverpool - men denne gangen skal ikke stadion stormes

Manchester United-supporterne vil gjennomføre en ny protest mot eierne.

En stor andel av Manchester Uniteds supportere er langt fra fornøyd med hvordan Glazer-familien driver klubben, og både på og utenfor banen er storklubben i problemer for tiden. 

Det er ikke mer enn 15 måneder siden fansen viste sin misnøye da de stormet et koronastengt Old Trafford i forkant av hjemmekampen mot Liverpool våren 2021. Nå planlegges en ny protestaksjon når Liverpool kommer på besøk igjen om snaue to uker. 

Liverpool Echo skriver at en kampanje på sosiale medier ber supportere holde seg borte fra Old Trafford til storkampen, slik at eierne skal få merke hvor mislikt de er. 

#EmptyOldTrafford

Kampanjen #EmptyOldTrafford ruller og går og får stadig mer oppmerksomhet på Twitter, men misnøyen med eierne har vært der i mange år. 

Skulle det bli merkbart færre tilskuere enn normalt kan det føre til en fordel fra Liverpool, som vant 5-0 på arenaen forrige sesong - da for fulle tribuner. 

Mens Liverpool haltet seg til poengdeling borte mot Fulham i serieåpningen gikk det langt verre for United. Den offisielle debuten til manager Erik ten Hag endte med tap for Brighton på hjemmebane. 

Lørdag spiller United bortekamp mot Brentford, før det blir mandagskamp hjemme mot Liverpool i den tredje serierunden. Liverpool spiller på sin side hjemmekamp mot Crystal Palace mandagen før storkampen.