Skaderykte var heldigvis falskt

Etter kampen mot Crystal Palace har det versert et rykte om at Virgil van Dijk fikk en alvorlig skade i kampen mot Patrick Vieiras mannskap.

Liverpool-spillerne har startet forberedelsene til mandagens kamp mot Manchester United, og hele troppen var torsdag tilbake på treningsfeltet. En av dem som trente for fullt var heldigvis midtstopper Virgil van Dijk. 

Etter uavgjort-kampen mot Palace har det nemlig versert noen foruroligende rykter om nederlenderens helsetilstand. På sosiale medier har det vært hevdet at van Dijk fikk en kneskade mot Palace, og selv om han fullførte kampen har det blitt hevdet at han var ute for sesongen.

Dette viste seg heldigvis å være falske nyheter. Midtstopperen trente nemlig for fullt torsdag, og forventes å starte kampen mot Manchester United i midtforsvaret sammen med Joe Gomez, melder James Pearce i The Athletic.

Phillips, Matip og Henderson trente ikke sammen med resten av troppen

Da var det mer bekymringsfullt at den andre stopperen som startet kampen mot Palace, Nathaniel Phillips, ikke trente for fullt torsdag. I likhet med stopperkollega Joel Matip trente han ikke med ball, men drev kun løpetrening sammen med assisterende fitnesstrener Jordan Fairclough.

En tredje spiller som var tilstede på treningsfeltet, men som heller ikke deltok for fullt sammen med den øvrige troppen, var Jordan Henderson.