Wilson mister møtet med gamleklubben

Harry Wilson er ute med skade mot Liverpool.

Harry Wilson ble hentet til Liverpools akademi som U9-spiller. I fjor ble han solgt til Fulham for 12 millioner pund, og signerte en kontrakt til 2026.

22-åringen bidro med 10 scoringer og 20 (!) målgivende på 41 kamper da Fulham vant Championship forrige sesong.

Når Liverpool skal til Craven Cottage for sesongpremieren på lørdag kommer ikke Wilson til å spille. Han har pådratt seg en kneskade.

– Chalobah og Wilson er ute. Alle andre er tilgjengelige, sa Marco Silva på en pressekonferanse fredag.

Nathaniel Chalobah er en spiller de røde har møtt flere ganger for Watford. Den tidligere Chelsea-spilleren gikk til Fulham i fjor sommer.

Hentet midtstopper

Silva har vært misfornøyd med spillerrekrutteringen i sommer, og spesielt i midtforsvaret ønsket han seg bedre dekning. Tidligere fredag ble Shane Duffy klar på lån fra Brighton.

– Han har Premier League-erfaring. Han vil gi oss noe annet enn det vi har med Tosin (Adarabioyo) og Tim (Ream). De var utrolige forrige sesong, og nøkkelen til hvordan vi spilte. Shane vil gi oss andre ferdigheter, og det var det jeg ønsket, sier Silva.

Han var så vidt inne på Liverpool som motstander.

– Den neste kampen er den viktigste, så det er mot Liverpool. Det er den første. Slik tenker vi, og det var den måten vi jobbet på forrige sesong.

Fulham - Liverpool spilles lørdag kl. 13.30, og vises på V sport PL og Viaplay.