Lagoppstillingen er klarThiago på benken - Milner er kaptein

Jürgen Klopp har hele ni spillere på skadelisten, men mønstrer likevel et sterkt lag mot Napoli.

Det er klart for høstens første Champions League-kamp, og Liverpool åpner gruppespillet i gruppe A med bortekamp mot Napoli på Stadio Diego Armando Maradona.

Jürgen Klopp må klare seg uten ni av sine spillere på grunn av skader. Caoimhin Kelleher, Calvin Ramsay, Ibrahima Konate, Naby Keita, Jordan Henderson, Alex Oxlade-Chamberlain, Curtis Jones, Fabio Carvalho og Kaide Gordon er alle uaktuelle til denne kampen.

Liverpool-manageren kom med en oppdatering rundt de unge midtbanespillerne Jones og Carvalho under sin pressekonferanse tirsdag kveld.

– Curtis var ute tidligere på grunn av et stressbrudd i skinnbeinet. Det virket å være helt fint igjen. Han hadde ikke problemer lenger, så han trente to ganger, og da kjente han det igjen, forklarte Klopp om skaden til scouseren.

– Det er ikke like vondt som det var første gangen, men ille nok til at han ikke er med på lagets treninger igjen, noe som ikke er til særlig hjelp.

– Fabio fikk en kraftig lårhøne, som har skapt en del problemer i muskelen. Han går normalt igjen nå, men har hittil ikke hatt noen sjanse til å trene igjen. Vi håper det blir litt bedre for hver dag som går, slik at han blir klar til helgens kamp, men jeg er ikke 100 prosent sikker på det.

Klopp har tatt med seg en tropp på 21 spillere til Napoli.

Napoli gjør bare én endring fra den sterke 2-1-seieren borte mot Lazio i helgen. Mathías Olivera kommer inn på venstrebacken for Mário Rui. Liverpool gjør på sin side tre bytter etter lokaloppgjøret mot Everton, der James Milner, Roberto Firmino og Andy Robertson erstatter Fabio Carvalho, Darwin Núnez og Kostas Tsimikas.

Thiago Alcantara er å finne på innbytterbenken etter en måned på sidelinjen med hamstringstrekk.

Lagoppstillingene

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Gomez, van Dijk, Robertson, Fabinho, Milner, Elliott, Salah, Firmino, Diaz

Innbyttere: Adrian, Davies, Thiago, Jota, Tsimikas, Nunez, Arthur, Matip, Bajcetic, Phillips

Napoli: Meret, Di Lorenzo, Kim, Rrahmani, Olivera, Lobotka, Zambo Anguissa, Politano, Zielinski; Kvaratskhelia, Osimhen

Innbyttere: Sirigu, Juan Jesus, Mario Rui, Elmas, Lozano, Simeone, Zerbin, Østigård, Zanoli, Gaetano, Raspadori, Ndombele

Napoli - Liverpool spilles på Stadio Diego Armando Maradona onsdag klokken 21.00, og blir vist direkte på TV 2 Sport Premium og TV 2 Play.