Utelukker ikke at Konate blir involvert mot Brighton

Ibrahima Konate er tilbake i full trening med Liverpool.

James Pearce i The Athletic kommer med gode nyheter om Ibrahima Konate. Franskmannen er nå tilbake i full trening med Liverpool etter to måneder ute med en muskelskade. 

Midtstopperen har ikke spilt for de røde siden han haltet av banen i Liverpools siste treningskamp for sommeren, mot Strasbourg på Anfield den 31. juli. 23-åringen har gått glipp av åtte kamper i løpet av de to månedene som er gått siden den gang.

Pearce rapporterer at forsvarsspilleren fullførte sitt rehabiliteringsprogram mens det ble spilt landskamper den siste halvannen uken, og han har nå fått grønt lys til å slutte seg til Jürgen Klopps tropp.

The Athletic-journalisten melder at Konates form vil bli vurdert de kommende dagene, før det blir tatt en avgjørelse om franskmannen vil bli involvert mot Brighton på lørdag eller ei. 

Midtstopperkollegaene Virgil van Dijk, Joel Matip, Joe Gomez og Nat Phillips er alle skadefrie, så det er ikke noe press på Jürgen Klopp for å kaste Konate rett inn på laget igjen før franskmannen er i toppform igjen. 

Hendo også tilbake

Klopp vil også ha Jordan Henderson i kamptroppen igjen på lørdag, etter at kapteinen gikk glipp av de tre siste Liverpool-kampene på grunn av et hamstringproblem.

Hendo fikk et kort innhopp for England i mandagens 3-3-kamp mot Tyskland på Wembley.

Liverpool - Brighton spilles på Anfield lørdag klokken 16.00, og blir sendt direkte på V Sport PL og Viaplay.