– Det mest sannsynlige er salg av en mindre del av klubben

Det har vært mye spekulasjoner om salg av klubben den siste tiden.

Den siste uken har det flommet over av spekulasjoner rundt det mulige salget av Liverpool, og spesielt på sosiale medier har de røde blitt linket mye potensielle kjøpere i Qatar.

At en er i nærheten av en avtale med qatarske investorer tilbakevises av kilder høyt oppe i Fenway Sports Group-systemet, har The Athletic rapportert tidligere i dag.

Mens Glazer-familien virker å ha kommet lenger i sin prosess med et salg av Manchester United, der Storbritannias rikeste mann Sir Jim Ratcliffe har bekreftet at han ønsker å kjøpe det som er hans favorittklubb, virker det i britisk presse som at ting skal skje der den neste måneden.

Mer sannsynlig at FSG selger seg ned

I Liverpool har det vært mindre konkret – og ifølge James Pearce i The Athletic er det nå mer sannsynlig at FSG selger ned sin eierandel i klubben heller enn et salg av hele klubben.

– De utelukker ikke et salg av hele klubben, men etter det jeg har hørt etter å ha snakket med folk nylig, er ikke det det de foretrekker, sier Pearce i et intervju med The Anfield Wrap.

Kanskje kan det bli aktuelt å selge en prosentdel på 10-20 prosent.

– De ser på det som mest sannsynlig med et salg av 10, 15 eller til og med 20 prosent av klubben dersom prisen er riktig. Størrelsen på budene som kommer inn vil avgjøre alt, sier han videre.

FSG kjøpte Liverpool for 300 millioner pund for tolv år siden, og verdsetter nå klubben til tre milliarder pund.