Jurgen Klopp:– Dette var en vill kamp, og det er det Brentford ønsker seg

Jurgen Klopp var hverken fornøyd med lagets eller dommerens prestasjon.

Jurgen Klopp måtte se hele fire baller havne i nettmaskene bak Alisson Becker i første omgang mot Brentford. Selv om to av de riktignok ble annullert, var det fortjent at Liverpool lå under til pause. 

Etter hvilen ble de rødkledde bedre, men de klarte aldri å utligne hjemmelagets ledelse og til slutt avgjorde Brentford kampen på en overgang. 

I kjølvannet av kampen snakket Klopp med Viaplay om nederlaget.

Vill kamp

– Forrige sesong spilte vi 3-3 her, og det var en veldig lik fotballkamp. Det var en vill kamp, og det er det Brentford ønsker. 

Han mener dommeren spilte en rolle i at hjemmelaget var så farlige på dødballer som de var. 

– Hver corner var en stor trussel, og det var vanskelig å takle. De tøyer reglene i de øyeblikkene med mye kroppskontakt, og den eneste gangen dommeren blåste var mot oss - som var veldig morsomt. 

– Vi slapp inn det første målet da vi allerede burde ledet 2-0. Da hadde det vært en annerledes kamp. 

Han mener kampen kunne ha endt annerledes dersom laget hadde brukt momentumet tidlig i andre omgang bedre. 

– Vi kom ut etter pausen og visste hva vi måtte gjøre, og at vi måtte komme oss inn bak forsvaret deres. Vi scoret det første målet og var i en god periode, men så klarte vi ikke å få det neste målet. 

Kritiserer dommeren

Dommeren må også tåle mye kritikk fra tyskeren, som mente det var urettferdig dømming. 

– Dette var kampen de ønsket seg, og de kunne diktere som de ville på grunn av måten dommeren blåste på. Det må vi akseptere. 

– Den eneste måten man ikke kan dømme på deres tredje mål er hvis man aldri har blitt dyttet mens man er i full sprint. Hadde han blåst andre veien hadde ikke VAR gått inn og sagt noe. Dommeren får forklare det hvis noen spør han. 

– Det er en grunn til at de er så gode på offensive dødballer og fortsatt slipper inn på defensive dødballer - fordi det de gjør i vår boks ikke er lov i deres egen. 

Alt i alt er imidlertid tyskeren klar på at tapet ikke var ufortjent.

– Man taper ikke en kamp hvis man gjør alt riktig, men det gjorde vi ikke, sa han avslutningsvis i intervjuet. 

Se det syv minutter lange intervjuet i videovinduet under: