– Døren er åpen for alle som er klare til å kjempe

Jürgen Klopp mente det var flere som leverte en god søknad om mer spilletid i kampen mot Wolves.

Det virker ikke sannsynlig at Liverpool kommer til å kjøpe flere spillere i de neste to ukene før overgangsvinduet stenger, og at Cody Gakpo blir den eneste forsterkninger som kommer i januarvinduet, samme hvor mye det snakkes og skrives om behovet for en ny sentral midtbanespiller.

I skrivende stund er Arthur Melo den eneste skadde midtbanespilleren i klubben, og brasilianeren har kun spilt 13 minutter for klubben siden han kom på lån like før januarvinduet stengte i august. Vanligvis vil en si at de fleste problemer i en posisjon vil være løst så snart alle er tilgjengelige og ute av behandlingsrommet på AXA Training Centre, men problemene virker å stikke dypere akkurat i den posisjonen for Liverpool dette året.

Derfor var det oppløftende å se hvordan midtbanetrioen fungerte tirsdag kveld, med unge Stefan Bajcetic som den som lå dypest, sammen med Thiago Alcantara og Naby Keita som de to andre.

– Ja, ja. Jeg synes ikke det er riktig å si «det vil bli laget for de neste åtte ukene» etter én kamp. La oss se på det, sier Klopp til The Times.

– Gode sjanser for de som vil kjempe

– Vi er ikke med i et «castingshow» – men døren er selvsagt åpen for alle. Alle som vil kjempe har gode sjanser for å få spilletid, sier han videre.

– Dette var den reaksjonen vi måtte vise. Vi var kompakte, vi sto sammen, vi var gode i duellspillet og vant dueller, og da vi fikk ballen spilte vi veldig god fotball og scoret et eksepsjonelt mål, sier manageren.

Klopp tok Bajcetic og Thiago av banen etter 75 minutter. De hadde 18-åringen vært nede med krampe, mens Thiago hadde startet for sjuende gang av sju mulige etter VM-pausen. Det er uvanlig kost for en spiller som har hatt sine skadeproblemer.

Keita så ut til å slite etter 70 minutter, men fant nye krefter og var veldig aktiv i sluttminuttene. Dette var første kampen han startet for de røde denne sesongen, og bare 19. gang i Liverpool-karrieren han fullførte 90 minutter.